Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Співбесіда з експертами Програми DOBRE

Дата: 18.12.2020 13:17
Кількість переглядів: 508

Фото без описуСьогодні команда селищної ради на чолі із селищним головою Володимиром Куніциним пройшла співбесіду із експертами Програми DOBRE. Провела її в.о. керівника Програми DOBRE Юлія Єсмуханова разом з програмними спеціалістками Віталіною Старчик та Наталією Сафроновою, які працюватимуть із громадами нашої області.

 На початку вони коротко представили Програму та реальні проєкти, які були виконані у громадах, що співпрацюють із DOBRE. Ці проєкти стосуються місцевого економічного розвитку, покращення послуг, молодіжно-спортивної тематики тощо. Також фахівці DOBRE презентували орієнтовний план співпраці на найближчих півроку, що включатиме багато зустрічей, обговорень, спілкування в робочих групах, залучення депутатів і громадськості.  

Із червня 2016 року ця Програма підтримує 75 територіальних громад в семи областях України. У червні цього року Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) надало можливість отримати підтримку для ще 25 громад у трьох нових областях. Саме відбір у цю «щасливу 25-ку» наша громада проходила влітку. Тоді експертна комісія рекомендувала включити нас для участі. Однак за умовами, ті громади, де змінилося керівництво, повинні пройти додатковий етап оцінювання – повторну співбесіду. Що, власне, сьогодні й відбулося.

У ході співбесіди експерти DOBRE поспілкувалися із селищним головою про його бачення пріоритетних напрямків розвитку громади (Володимир Куніцин виокремив покращення надання адміністративних і побутових послуг, розвиток економічного потенціалу громади, посилення комунікації із людьми), і про готовності до активної співпраці та відкритості.

А наступним етапом стане підписання Протоколу про співпрацю із Програмою, і далі − вже безпосереднє спілкування із представниками DOBRE у нашій громаді. Тому чекаємо новин!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь