Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Святкового відкриття Ялинки в Коропі цьогоріч не буде. Чому?

Дата: 17.12.2020 14:14
Кількість переглядів: 739

Фото без описуОрганізатори масових заходів повинні неухильно дотримуватися всіх карантинних заборон, прописаних у офіційних документах. А відкриття ялинки підпадає під такі заборони.

11 грудня пройшло позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (посилання на Протокол №51)

За її рішенням районні державні адміністрації, виконавчі комітети міських рад, сільські, селищні, міські ради об’єднаних територіальних громад повинні вжити заходів щодо заборони проведення масових (культурних, у тому числі концертів, спортивних, соціальних, рекламних тощо) заходів за участі більш як 20 осіб з 19 грудня до 28 лютого.

Зрозуміло, що неможливо відкрити ялинку із меншою кількістю гостей. У попередні роки таке свято збирало на центральній площі кілька сотень глядачів. 

Відкрити ялинку до 19 грудня селищна рада теж не може. Оскільки зараз діють обмеження, встановлені Кабміном, серед яких – заборона на масові заходи для більше ніж 20 осіб (виключення – офіційні та професійні спортивні заходи без глядачів, іспити для нотаріату та заходи, необхідні для забезпечення роботи органів влади) (посилання на Постанову Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2020 р. № 1100).

Хай тимчасова відсутність масових заходів не засмутить вас і не розчарує. Віримо в те, що коронавірусна небезпека відступить, і в нас попереду буде ще багато свят, розваг і веселощів для всіх!

Кошти, які були заплановані в бюджеті громади на відкриття ялинки, неодмінно будуть використані для майбутніх дитячих свят.  

Зичимо всім здоров’я! Зараз це найголовніше.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь