Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Святкового відкриття Ялинки в Коропі цьогоріч не буде. Чому?

Дата: 17.12.2020 14:14
Кількість переглядів: 755

Фото без описуОрганізатори масових заходів повинні неухильно дотримуватися всіх карантинних заборон, прописаних у офіційних документах. А відкриття ялинки підпадає під такі заборони.

11 грудня пройшло позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (посилання на Протокол №51)

За її рішенням районні державні адміністрації, виконавчі комітети міських рад, сільські, селищні, міські ради об’єднаних територіальних громад повинні вжити заходів щодо заборони проведення масових (культурних, у тому числі концертів, спортивних, соціальних, рекламних тощо) заходів за участі більш як 20 осіб з 19 грудня до 28 лютого.

Зрозуміло, що неможливо відкрити ялинку із меншою кількістю гостей. У попередні роки таке свято збирало на центральній площі кілька сотень глядачів. 

Відкрити ялинку до 19 грудня селищна рада теж не може. Оскільки зараз діють обмеження, встановлені Кабміном, серед яких – заборона на масові заходи для більше ніж 20 осіб (виключення – офіційні та професійні спортивні заходи без глядачів, іспити для нотаріату та заходи, необхідні для забезпечення роботи органів влади) (посилання на Постанову Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2020 р. № 1100).

Хай тимчасова відсутність масових заходів не засмутить вас і не розчарує. Віримо в те, що коронавірусна небезпека відступить, і в нас попереду буде ще багато свят, розваг і веселощів для всіх!

Кошти, які були заплановані в бюджеті громади на відкриття ялинки, неодмінно будуть використані для майбутніх дитячих свят.  

Зичимо всім здоров’я! Зараз це найголовніше.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь