Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Вітання нашим волонтерам!

Дата: 04.12.2020 15:24
Кількість переглядів: 630

Фото без опису5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів – людей великої душі,  які безкорисно дарують світові тепло й підтримку, роблять його світлішим.

У переддень святкової дати до нас звернулася голова районного підрозділу Товариства Червоного Хреста Таїсія Онопка, аби передати щиру подяку тим людям, які співпрацюють із товариством і творять добро у нас на Коропщині.

− Дякую за багаторічну підтримку директорам благодійної організації «Британська Гуманітарна Допомога» Тоні Б'юделлу та Філіпу Едмондсу, які невпинно збирають та передають з Великої Британії гуманітарні вантажі в Чернігівську область.  Дякую волонтерам Чернігівської обласної благодійної організації «Аратта» на чолі із Вікторією Філатовою, які віддають свої серця та щоденну працю, щоб розмитнити, облікувати, розподілити допомогу нужденним сім'ям та закладам соціального захисту  області. З Коропським Червоним Хрестом вони пов'язані не тільки тісною співпрацею, але й дружбою, бо мають небайдужі серця та бажання разом зробити цей світ кращим. Сподіваюсь, наша тісна співпраця триватиме ще багато-багато років.

Поіменно Таїсія Михайлівна  передає вітання жителям Коропщини, які пліч-о-пліч з нею крокують стежиною добра. Це активні волонтери Червоного Хреста:

Владислав Кривенко
Олена Прокопенко
Ольга Матвієнко
Віра Сокол
Євгеній Мисник
Олена Шостак

Та багато інших. Щастя вам, шановні волонтери, тепла, достатку, натхнення! Хай ні руки, ні серце не втомлюються творити добро, а вдячність земляків надихає на добрі справи і далі!

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь