Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новорічна казка – незнайомій дитині. У Коропській громаді вдруге стартувала святкова благодійна акція.

Дата: 03.12.2020 10:17
Кількість переглядів: 399

Фото без описуПочаток зими – як початок відліку у снігову казку: яскраву, радісну, новорічну. Миколай, Новий Рік, Різдво – час нових сподівань, привітань і подарунків. На жаль, у нашій громаді є дітки, які, швидше за все, не зможуть сповна відчути радість свята через скрутну ситуацію в сім’ї. Проте кожен, хто має можливість і бажання, може збадьорити, звеселити, розрадити дитяче серденько. Другий рік поспіль у Коропській громаді діє благодійна акція: можна зробити сюрприз, надіславши даруночок незнайомій дитині із соціально незахищеної категорії.

Акція має назву «Урочиста хода волонтерів − помічників Святого Миколая». Її придумала  і вже вдруге координує Оксана Нестеренко – завідувачка сектору по наданню соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді й разом з тим радниця Молодіжної ради Коропської громади. Цьогоріч до проведення акції долучилася і ця молодіжна організація.

Як взяти участь?

Шукайте сторінку Оксани Нестеренко у Facebook і пост про цю акцію. Ставте «+» у коментарях і отримуйте адресу хлопчика чи дівчинки, для  кого ви станете новорічним чарівником.

Ніхто із дітей не знає, що отримає подарунок, це абсолютний сюрприз. Уявіть, яка це радість  − отримати книжку, іграшку, солодощі, та будь-що!

Від часу опублікування оголошення про акцію минуло всього два дні, а вже є 34 охочих подарувати диво незнайомому хлопчику чи дівчинці. Долучаються не тільки жителі Коропщини, а й благодійники з Чернігова та Києва.

 − Активність радує, мабуть, ми все-таки згуртовуємося і стаємо добрішими. Сподіваюся, що бажаючі будуть ще.

− А розкажіть − як було торік?

− Тоді вдалося новорічні свята зробити чарівнішими для 55 діточок. 10 благодійників були місцевими, а решту взяла на себе наша землячка Таня Дорошенко, вона брала адреси і передавали своїм знайомим. Діти отримували подаруночки через поштові відділення, я була посередником, працівники старостинських округів активно долучились до приємної місії, багато подарунків передавали особисто ті, хто забажав. Бачила здивування в очах дітей і чула приємні відгуки від мам, які телефонували і просили передати слова вдячності нашим благодійникам.  Вдячна всім за довіру, за добро і щедрість!

До речі,  вже знана благодійниця Ксенія Ричик із Атюші організувала одразу дві новорічні акції для діток, у яких не все так просто у житті.

На її сторінці  − інформація про передноворічну лотерею і благодійну акцію, яка має назву «Фабрика Святого Миколая».

Отож, хто має бажання і можливість – долучайтеся!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь