Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

День Гідності і Свободи відзначили в Коропі

Дата: 20.11.2020 12:24
Кількість переглядів: 421

Фото без описуСьогодні пройшла церемонія покладання квітів до меморіального комплексу Героям Небесної Сотні та воїнам АТО.

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Його започаткували 2014 року з нагоди початку двох революцій, які сколихнули Україну в цьому столітті: Помаранчевої революції 2004-го року та Революції Гідності 2013-го.

Цьогоріч вшанування пам’яті героїчних борців за волю і свободу свого народу в усій країні проходить із гаслом «Вільні творити майбутнє».

Участь у заході взяли представники органів влади і місцевого самоврядування на чолі із головою районної державної адміністрації Василем Жуком, заступником голови районної ради Олександром Романченком і заступником Коропського селищного голови Юрієм Шкурком та районний військовий комісар Сергій Курцов.

Гідність і свобода − це цiнностi, за якi українцi боролися протягом ycix вiкiв i продовжують зараз відстоювати на Сході нашої держави.

Присутні схилили голови і хвилиною мовчання вшанували співвітчизників, небайдужих до долі своєї країни, які віддали заради демократичних цінностей, прав і свобод  людини найдорожче – своє життя.

Пам’ятаймо про своїх героїв, пам’ятаймо про кожен крок на шляху до незалежності. Шана і повага українському народу за мужність, патріотизм, волелюбність і незламність! Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь