Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Під контролем і увагою

Дата: 06.11.2020 16:52
Кількість переглядів: 450

  Фото без описуУ сім’ї Жежер із Атюші – біда. На лікування мами знадобилися кошти, сім’я з дітьми не має засобів на існування. Проте ця важка ситуація знайшла відгук у серцях багатьох небайдужих людей не лише із Коропщини, а й із-за її меж. Далі – невелика історія про янголів на землі.

  Окремо згадаємо про тих людей, які абсолютно безкорисно почали допомагати цій родині, тільки-но дізнавшись про ситуацію.

  За сприяння небайдужої односельчанки Оксани Ричик сім’ю відвідали благодійники із Броварів і привезли сім’ї багато необхідного для побуту. І сама вона надає родині допомогу, не лише матеріальну, а моральну. Вона стала для цієї сім’ї справжньою наставницею, підтримує зв’язок і з хворою жінкою, і з дітьми, допомагає їм боротися із такою стресовою ситуацією.

Днями коропчанка Олена Шостак через Facebook кинула «клич» про допомогу на збір коштів для лікування мами родини. Потрібна сума була зібрана за лічені години.

  Ця родина знаходиться і під увагою соцслужб, Червоного Хреста і поліції.

  На початку тижня в рамках гуманітарного візиту родину Жежер відвідали представники відділу-служби у справах дітей і сектору по наданню соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді Коропської селищної ради та керівниця районного Червоного Хреста Таїсія Онопка. Родині вони передали продукти харчування і одяг.

  Такий візит відбувся і сьогодні. До соцслужб долучився ще і дільничний офіцер поліції. Приводом для візиту правоохоронця стали побоювання людей про те, що тато має проблеми із алкоголем, а тому надана благодійна допомога може бути використана не за призначенням. Дільничний поспілкувався із чоловіком та з’ясував, що чоловік уже зав’язав зі спиртним. У телефонній розмові цю інформацію підтримав і  його роботодавець.

  Соцслужби дізналися, що діти приймають ліки для профілактики хвороби, а тому вирішили допомогти із вітамінною продукцією. Свіжі фрукти та інші продукти родині надали спонсори −  Сергій Шурхно, Анатолій Капітаненко, Тетяна Редьога і Любов Харченко.

  А торт від Червоного Хреста неодмінно підніме дівчаткам настрій та збадьорить їх у ці нелегкі дні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь