Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Об’єднані прагненням допомагати

Дата: 02.10.2020 14:41
Кількість переглядів: 750

   Фото без описуДнями в обласному центрі відбулась звітно-виборна конференція обласної організації Товариства Червоного Хреста. Участь у заході взяла делегація із Коропа − селищний голова Віктор Журавель, депутат обласної ради Микола Мисник, керівник апарату РДА Світлана Яцина, заступниця директора терцентру Алла Баранець, староста Риботинського старостинського округу Володимир Капиця і голова районного підрозділу товариства Таїсія Онопка.

   Товариство Червоного Хреста – гуманітарна організація із понад столітньою історією, яка опікується тими, хто у житті зіштовхнувся із лихом і бідою. ТЧХ допомагає хворим і нужденним, людям із інвалідністю та багатьом іншим категоріям громадян, які потребуть підтримки.

  Серед усіх громад на цих зборах тільки Коропська мала таке потужне представництво.

  Наша районна червонохресна організація – одна із двох в області, які мають допомогу своїй діяльності із місцевого бюджету. Програму підтримки районної організації Червоного Хреста фінансує Коропська селищна рада і районна рада.

   − Це вкотре доводить те, що не словом, а ділом наші керівники небайдужі до бід людей і прагнуть робити все, аби негараздів наші земляки знали якомога менше, − каже Таїсія Михайлівна.

   Таїсія Онопка радіє тому, що у співпраці з селищним головою одразу знайшла потрібний відгук і організація може на повну силу працювати, щоб надавати послуги жителям Коропа та ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису

За інформацією голови відокремленого підрозділу ТЧХ Таїсії Онопки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь