A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Депутати селищної ради звернулися до райради стосовно передачі районних комунальних підприємств

Дата: 01.10.2020 15:23
Кількість переглядів: 532

   Фото без описуМова про бюро технічної інвентаризації, радіоорганізацію «Короп ФМ» і інформаційно-туристичний центр «Космос», засновниками яких є районна рада. Звернення про їхню безоплатну передачу депутати прийняли під час засідання 52 сесії Коропської селищної ради 7 скликання, що відбулось 29 вересня.

  Засідання провів селищний голова Віктор Журавель. Участь у заході взяли члени виконкому, працівники виконавчого апарату і старости старостинських округів.

  На сесійному зібранні депутати розглянули 285 питань, більшість із яких (266) належали до «земельного блоку».

  Звернення до районної ради про передачу спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Агролісгосп» прийняли на минулій сесії.  Це звернення районна рада підтримала, тому наступним кроком депутати селищної ради затвердили новий статут підприємства, в якому прописали селищну раду як засновника.

  Окрім цього на засіданні закріпили зобов’язання Коропської ОТГ перед Понорницькою щодо цього лісогосподарського підприємства, адже на території Понорницької зони знаходяться до 30% його лісів. Депутати надали згоду на організацію співробітництва Коропської та Понорницької громад і доручили Віктору Журавлю надіслати пропозицію Понорницькому селищному голові про початок переговорів з питань співробітництва.

  Окрім підприємств, на сесії порушили клопотання перед райрадою про передачу амбулаторій і ФАПів у селах та земельної ділянки під будівлею дитячої консультації. А нову вже добудовану амбулаторію в Нехаївці на цій сесії прийняли із державної власності в комунальну.

  На сесії депутати внесли зміни до кількох програм, зокрема до Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їхніх наслідків. Оскільки селищна рада закуповуватиме засоби дезінфекції та індивідуального захисту для учасників виборів, то до програми додали цей напрям використання коштів.

  Зміни внесли й до програми забезпечення ліками хворих на цукровий діабет на 2020 рік. У вересні з держбюджету на ці потреби для громади виділено додаткових  88 тисяч гривень. Тож тепер обсяг фінансових ресурсів складає 499 тисяч 900 гривень, з них 179 500 – кошти селищного бюджету, 320 тисяч 400 гривень – кошти державного бюджету.

  Депутати затвердили програму підтримки наших рятівників із фінансуванням у 30 тисяч гривень, щоб добудувати бокс для сучасного пожежного автомобіля, який скоро отримають надзвичайники. У минулому році для цієї ж потреби аналогічною програмою вже виділили 80 тисяч гривень.

  На цій сесії підтримали виділення асигнувань за рахунок вільного залишку бюджетних коштів на обладнання для підключення шкіл до інтернету, а також внесли зміни до кошторису громади.

  70 тисяч передали в районний бюджет, з них 20 тисяч − на придбання меблів для амбулаторії в Нехаївці, і 50 тисяч для виготовлення кваліфікаційного сертифікату для пандусів, які необхідні для продовження ліцензій для надання мед послуг.

  Керівники комунальних підприємств селищної ради «Благоустрій», «БЛАГОУСТРІЙ СЕРВІС» і «Вода» представили фінансові плани на наступний рік, які затвердили депутати.

   В ході роботи депутати надали відпустку селищному голові і внесли зміни до структури та граничної чисельності працівників виконавчих органів Коропської селищної ради. Завершили сесію питанням «Різне».

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь