A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Привітали з Днем усиновлення

Дата: 30.09.2020 23:05
Кількість переглядів: 523

    Фото без описуВони вселяють віру, дарують надію, оточують любов’ю діток, яким доля із ранніх літ принесла випробування... Все це про людей, які обрали особлива дорогу батьківства − усиновлення. Благородну і складну дорогу, яка веде до щастя  і дитину, і дорослого... У сьогоднішнє велике свято Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії Україна візначає День усиновлення. Це свято всіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, котрі прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили рідні сім'ї.

   З нагоди свята секретар селищної ради Людмила Гавриленко, начальниця відділу-служби у справах дітей селищної ради Наталія Величко та спеціаліст відділу Людмила Комар  із вітальним візитом відвідали родини в Коропі та Нехаївці, де проживають діти під опікою, та дитячий будинок сімейного типу в Риботині.

 

…У цьому коропському домі  – завжди гамірно та жваво. А таку атмосферу постійно «забезпечують» тут близнюки Іван та Богдан Євлахи. Невдовзі хлопчикам виповниться по 6 рочків – це той вік, коли так кортить усе знати й активно пізнавати світ! Їхня бабуся Ольга Миколаївна, якій долею судилося стати опікуном для рідних онуків, понад усе хоче, аби стежинка рідних кровиночок була світлою і рівненькою. І робить усе для щасливого дитинства хлопчиків.

Фото без опису

...Під крилом  дитячого будинку сімейного типу в Риботині дитячих юних доль удвічі більше: Таня, Євген, Кароліна і Андрій. Старша, доросліша Катя, уже закінчила навчання і влаштувалася на роботу в місті. Молодші ж у затишному домі біля мами. І хоч із Любов’ю Миколаївною Джуган діти кровно і не пов’язані, та хіба це має значення, коли вони кличуть її Мамою. А це красномовніше за будь-що.

Фото без опису

Фото без опису

    …10-річна Каріна Величко із Нехаївки сьогоднішніх гостей приймала вже в упевненій ролі справжньої господині. Гостинна дівчинка і спілкувалася привітно, і чаєм хотіла пригостити, і запросила неодмінно відвідати їхній із бабусею-опікуном дім. Для Людмили Анатоліївни Каріна – радість і втіха, розрада і сенс життя. Аби тільки щаслива була.

Фото без опису

    Делегація Коропської селищної ради відвідала ці три оселі із теплими вітаннями, подарунками й квітами,  придбаними за кошти Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування Коропської селищної ради на 2019-2023 роки.

 

    Щиро вітаємо зі святом всіх усиновителів. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти, хай щедрість та милосердя ваших душ заради дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь