Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Представниця Коропської громади навчалася в Школі для громадських офіцерів з протидії домашньому насильству

Дата: 23.09.2020 17:52
Кількість переглядів: 821

  Фото без опису Згідно з розпорядженням селищного голови сектор по наданню соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді відділу соціального захисту населення Коропської селищної ради (завідувачка Оксана Нестеренко) визначений відповідальним прийом та реєстрацію заяв і повідомлень про вчинення насильства, координацію заходів реагування на факти вчинення насильства, надання допомоги і захисту постраждалим особам. Як координаторка з напрямку Оксана Миколаївна взяла участь у проєкті «Протидія спалаху домашнього насильства у місцевих громадах».

  Цей проєкт включив 3 онлайн семінари та офлайн семінар, що пройшов днями  в Освітньому домі прав людини в Чернігові.

  Тренінг був проведений задля покращення міжвідомчої взаємодії суб’єктів у випадках вчинення домашнього насильства, набуття практичних навичок та додаткових знань у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

  Сьогодні законодавством чітко визначені суб’єкти, що працюють у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, але попри це в Чернігівській області проблем з домашнім насильством не меншає.

  Тренеркою заходу була адвокатка, магістерка міжнародного права, експертка з питань запобігання та протидії домашньому та гендерно-зумовленому насильству Тамара Бугаєць.

  Учасники тренінгів змогли більше дізнатись про характерні ознаки домашнього насильства, аби оперативно реагувати навіть на найменші негативні «сигнали». Окремим блоком обговорили законодавство України з питань запобігання та протидії домашньому насильству, зокрема, спеціальні заходи, які можуть бути застосовані до кривдника.

   Окрім цього, на тренінгах опрацювали практичні завдання на основі реальних кейсів що стосувалися ідентифікації випадків домашнього насильства, розробки алгоритму дій для всебічної допомоги постраждалій від домашнього насильства людині, включаючи залучення інших структур.

За інформацією сектору по наданню соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді

Телефон 2-75-62

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь