Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Відбулося пленарне засідання сьомої сесії восьмого скликання

Дата: 29.03.2017 15:02
Кількість переглядів: 926

Фото без описуСьогодні 29 березня 2017 року в залі засідань селищної ради відбулася сьома сесія восьмого скликання.  Визначившися із порядком денним сьомої  сесії, депутати перейшли до розгляду проектів рішень.

По фінансових  питаннях  «Про внесення змін до рішення сесії селищної ради від 06.01. 2017 року № 20 у редакції рішення від 03.03.2017 року № 130» та   "Про виділення асигнувань за рахунок вільного залишку бюджетних коштів селищного бюджету" інформувала  в.о. начальника фінансового управління Світлана Пуліна.

 

 

Фото без опису

  Секретар селищної ради Людмила Гавриленко доповідала стосовно програм щодо представництва керівництва та  депутатів селищної ради в заходах загальнодержавного і місцевого значення на 2017 рік, про зміни до програми участі Коропської селищної ради  в добровільних об’єднаннях (асоціаціях) на 2017 рік, про Програму сприяння розвитку комунальних підприємств Коропської селищної ради «Благоустрій» та «Вода» на 2017 рік.

Фото без опису

 З питаннь що стосується затвердження передавальних актів сільських рад та затвердження Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населених пунктів Коропської селищної ради, оприлюднення Правил користування системи централізованого водопостачання та водовідведення в Коропській селищній раді в новій редакції слухали начальника відділу комунального майна, житлово-комунального господарства,  архітектури та містобудування селищної ради Тетяну Свердлову.

Фото без опису

 Начальник відділу освіти Олег Курбанов ознайомив присутніх з проектами рішень «Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів» та  «Про затвердження Програми  ,,Обдаровані діти – майбутнє Коропщини“ на 2017 – 2022 роки в Коропській селищній раді».

Фото без опису

 Погодивши важливі нагальні документи, депутати селищної ради ухвалили ряд земельних питань,  які були детально проаналізовані та обговорені під час  засідання профільних постійних комісій.

Фото без опису

 Пленарне засідання сьомої сесії  селищної ради пройшло злагоджено та організовано. По всіх питаннях, які виносилися на розгляд порядку денного, були прийняті відповідні рішення.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь