A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

На черговій сесії селищної ради оголошено результати виборів депутатів об"єднаної територіальної громади восьмого скликання у одномандатних виборчих округах №12 та №22

Дата: 21.08.2017 16:37
Кількість переглядів: 873

Сьогодні, 21 серпня, розпочинаючи тринадцяту сесію восьмого скликання селищний голова Віктор Журавель  

надав слово для виступу голові селищної виборчої комісії Василю Омелечку, який повідомив присутнім про результати виборів депутатів  Коропської селищної ради об'єднаної територіальної громади восьмого скликання.

Було вирішено визнати повноваження депутата Коропської селищної  ради восьмого скликання, обраного у одномандатному виборчому окрузі з виборів депутатів об'єднаної територіальної громади, округ № 12:  Боженка Сергія Володимировича (с. Будище, Городище, Придеснянське), а також  повноваження депутата Коропської селищної  ради восьмого скликання, обраного у одномандатному виборчому окрузі з виборів депутатів об'єднаної територіальної громади,   округ № 22:  Яцечка Миколи Івановича (с. Риботин).

Приємною несподіванкою стали вітання і для іменинників, свята яких випали  в переддень сесії селищної ради: Віктора Мальцева, Андрія Куліша, Людмили  Ковальчук,  а  також представлення начальника відділу організаційної роботи апарату селищної ради - Наталії Ющик.

Наступними питаннями  порядку денного заслухали   звіт про виконання селищного бюджету за ІІ квартали 2017 року, звіт про витрачення коштів резервного фонду селищного бюджету за ІІ квартали 2017 року, про внесення змін до рішення селищної ради від 06.01.2017 року № 20 «Про селищний бюджет на 2017 рік» в редакції рішення селищної ради   від 03.03.2017 року № 130,   про які доповіла  начальник фінансового управління Наталія  Басанець.

Василь Кравченко, заступник селищного голови, ознайомив присутніх з  питаннями  внесення змін до рішення шостої сесії восьмого скликання від 30.05.2017 року № 413 «Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Коропської об'єднаної територіальної громади на 2017 рік» та про внесення змін до рішення сьомої сесії восьмого скликання № 237 від 29.03.2017 р.  «Про Програму сприяння розвитку комунальних підприємств  Коропської селищної  ради «Благоустрій» та «Вода» на 2017 рік»,  про внесення змін до рішення сьомої сесії восьмого скликання № 238 від 29.03.2017 р. «Про  затвердження  Програми  по розвитку благоустрою в Коропській селищній раді» та про внесення змін у рішення восьмої сесії восьмого скликання № 321 від 27.04.2017 р. «Про затвердження Програми впровадження системи відео спостереження в селищі Короп на 2017 рік».

Про затвердження складу виконавчого комітету Коропської  селищної  ради слово мала  секретар ради Людмила Гавриленко.                                                                                                      

По питаннях  затвердження структури,  граничної чисельності та штатного розпису апарату Коропської селищної ради,  її виконавчих органів та граничної чисельності штатних одиниць мережі бюджетних установ, затвердження положень про виконавчі органи селищної ради заслухали Наталію Ющик, начальника  відділу організаційної роботи.

Начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Лариса Ларченко доповіла присутнім про внесення змін у рішення дев’ятої сесії восьмого скликання № 432 від 30.05.2017 року «Про створення територіального центру соціального обслуговування» та про затвердження структури та граничної чисельності працівників територіального  центру соціального обслуговування (надання послуг) Коропської селищної ради. 

Про забезпечення гарячим харчуванням дітей у  дошкільних навчальних закладах Коропської селищної ради  з числа  дітей, батьки яких мобілізовані до зони проведення антитерористичної операції та демобілізованих із зони проведення антитерористичної операції, дітей із сімей переселенців з тимчасово окупованої території України та зони АТО, дітей з малозабезпечених сімей, дітей з багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей із сімей, які позбавлені батьківського піклування на 2017 рік» розповів начальник відділу освіти Олег  Курбанов.

Також депутати розглядали проект рішення про затвердження Програми  забезпечення діяльності пожежної охорони  на  території   Коропської селищної ради (об'єднаної територіальної громади) на 2017 рік, з яким усіх присутніх ознайомив головний спеціаліст з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи  Віталій  Бульйонов.

Начальник відділу сім'ї, дітей, молоді та спорту Оксана  Нестеренко доповіла про затвердження Програми з національно-патріотичного виховання на 2017-2020 роки, метою якої  є створення та розвиток  на території Коропської  селищної ради системи національно-патріотичного виховання, насамперед дітей та молоді, на основі формування й утвердження принципів любові і гордості за власну державу, її історію, мову, культуру, науку, спорт, національних і загальнолюдських цінностей, усвідомлення громадянського обов’язку та зміцнення якостей патріота України як світоглядного чинника, спрямованого на розвиток успішної країни.

По питанню затвердження Програми підтримки розвитку культури та туристичного потенціалу в об'єднаній територіальній громаді на 2017-2018 роки  слово надали    начальнику відділу культури і туризму  Людмилі   Самойловській.

Головуючий на сесії  Віктор Журавель пояснив ситуацію щодо звернень депутатів Коропської селищної ради про повноважень органів місцевого самоврядування в галузі ветеринарної медицини,  співвфінансування утримання доріг державного та місцевого значення сільськогосподарськими підприємствами та  механізму фінансування утримання закладів освіти в частині використання коштів місцевого бюджету.

Блок земельних питань, про які доповідала головний спеціаліст земельного відділу селищної ради Лариса Дорошенко, був одним з найбільших, адже сьогодні він нараховував 101  рішення, всі із яких були розглянуті та прийняті на пленарному засіданні.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь