Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Відбулася п’ятнадцята сесія селищної ради

Дата: 20.10.2017 16:37
Кількість переглядів: 773

Фото без описуСьогодні відбулася п’ятнадцята сесія Коропської селищної ради сьомого скликання, яку провів  Віктор Журавель.У роботі засідання взяли участь заступники голови селищної ради Василь Кравченко та Олег Мельоха, члени виконавчого комітету, працівники виконавчого апарату Коропської селищної ради, представники засобів масової інформації.

   Після обрання секретаря пленарного засідання, яким став Сергій Мурашко, депутат від виборчого округу №8, затвердивши порядок дений та регламент роботи сесії,  приступили до розгляду проектів рішень. 

 

 

Фото без опису

З метою ефективної організації діяльності у сфері соціального захисту населення громади та надання соціальних послуг внесли зміни до програми по наданню матеріальної допомоги громадянам  Коропської селищної ради на 2017 рік, де додатково виділили  кошти у  сумі десяти тисяч гривень на надання матеріальної допомоги громадянам селища та п’ять тисяч гривень для надання допомоги на поховання, про що заслухали   інформацію начальника відділу соціального захисту населення селищної ради Ларису Ларченко.

Фото без опису

Головний спеціаліст з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи Віталій Бульйонов доповідав про затвердження Програми забезпечення діяльності пожежної охорони  на  території   Коропської селищної ради(об’єднаної територіальної громади) на 2017 рік.

Фото без опису

Одноголосно прийняли рішення по питаннях  внесення змін «Про селищний бюджет на 2017 рік» в редакції рішення селищної ради від 03.03.2017 року №130. та  про затвердження Положення про цільовий фонд Коропської селищної ради про які інформувала начальник фінансового управління Наталія     Басанець.

Фото без опису

В зв’язку зі зміною суми статутного капіталу комунального підприємства «Благоустрій» проголосували про затвердження Статуту даної установи, доручивши директору комунального підприємства «Благоустрій» Коропської селищної ради Сергію Мурашку  у місячний термін здійснити заходи щодо державної реєстрації Статуту у порядку, визначеному чинним законодавством України, про дане питання,  а також про проект рішення щодо затвердження Положення про орган приватизації житлового фонду, що перебуває у комунальній власності Коропської селищної ради та його складу  розповідала присутнім начальник відділу комунального майна, житлово-комунального господарства,  архітектури та містобудування селищної ради Тетяна Свердлова.  

Фото без опису

Без заперечень депутати підтримали рішення про передачу на балансовий облік комунальному підприємству «Благоустрій Сервіс» Коропської селищної ради майна комунальної власності Коропської селищної ради

Про  внесення змін до рішення тринадцятої сесії сьомого скликання № 683 від 21.08.2017 р. «Про затвердження положень про виконавчі  органи селищної ради» слово мала начальник відділу організаційної роботи апарату Наталія Ющик.

По блоку земельних питань доповідала головний спеціаліст земельного відділу селищної ради Лариса Дорощенко.

Фото без опису

П’ятнадцята сесія селищної ради пройшла організовано. По всіх питаннях, які виносилися на розгляд порядку денного, були прийняті відповідні рішення.

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь