A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Виконавчий комітет контролює питання про підготовку до роботи в осінньо-зимовий період об’єктів комунальної власності селищної ради

Дата: 31.08.2017 16:32
Кількість переглядів: 920

Сьогодні, 31 серпня, в залі засідань селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету.

Розпочали роботу з питань про підготовку до роботи в осінньо-зимовий період об’єктів комунальної власності селищної ради, керівників яких, селищний голова Віктор Журавель, запросив до слова. Про свою роботу членам виконкому доповіли директор КП «Благоустрій» Сергій Мурашко, директор КП «Вода» Іван Бориско,начальник  відділу соціального захисту населення селищної ради Лариса Ларченко, начальник відділу культури і туризму селищної ради Людмила Самойловська.

 

    Заслухавши   керівників було відмічено, що реалізовано ряд заходів по підготовці  об’єктів соціальної сфери та комунальних закладів до початку опалювального сезону. Однак, залишається ряд питань, які необхідно вирішити  до початку осінньо-зимового періоду, а саме:

  • підготувати піщано-сольову суміш для посипання доріг в зимовий період;
  • до початку стабільних морозів провести зачищення на полігоні твердих побутових відходів;
  • перевірити готовність до роботи в осінньо-зимовий період  мереж водопостачання та водовідведення;
  • провести роботи по закриттю люків до початку опалювального сезону, провести утеплення свердловин;
  • провести утеплення вікон та дверей стаціонарних відділень  для постійного або тимчасового проживання в с.Шабалинів, с.Нехаївка;
  • забезпечити контроль за витрачанням енергоносіїв та приймати всі міри по їх економії;
  • продовжити роботу по придбанню  необхідної  кількості твердого палива;
  • забезпечити контроль за витрачанням енергоносіїв та приймати всі міри по їх економії;
  • продовжити роботу по придбанню  необхідної  кількості твердого палива ;

Одноголосно прийняли рішення  по інформації начальника відділу освіти селищної ради Олега Курбанова, про підсумки діяльності  закладів освіти  Коропської селищної ради  у 2017 році  та завдання  на  2017-2018 навчальний рік.

Затвердили і  проектно-кошторисну документацію: «Реконструкція частини приміщень адміністративної будівлі під центр надання адміністративних послуг за адресою: вулиця Кибальчича, 12 в смт Короп Чернігівської області» відповідно до експертного звіту щодо розгляду експертної частини проектної документації філією ДП «Укрдержбудекспертиза» у Чернігівській області №25-0240-17 від 26 липня 2017 року. 

 Розглянувши  заяви  та розрахунки витрат комунального підприємства «Благоустрій» щодо погодження калькуляції вартості  1 години роботи з різних видів надання послуг населенню (прибирання снігу, підмітання вулиць, робота автомобіля ГАЗ-3307-вишка, косіння трави, перевезення вантажу) також прийняли схвальні рішення.

Мова йшла і про питання щодо  затвердження індивідуальних технологічних нормативів використання питної води, де вирішили затвердити поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води для комунального підприємства «Вода» Коропської селищної ради.

Після схвалення  питання  здійснення публічних закупівель, пов’язаних з будівництвом спортивного майданчика 42х22 зі штучним покриттям та реконструкціюєю санвузлів   в Коропській ЗОШ 1-111 ступенів ім.. Т.Г. Шевченка по вулиці Поштовій, 10 в смт Короп Чернігівської області , контроль за виконання даного рішення поклали  на начальника відділу освіти Коропської селищної ради Олега  Курбанова .

З метою виконання заходів присвячених до Дня визволення Коропщини від нацистських загарбників,начальник відділу культури та туризму доповідала про  проведення урочистостей в старостинських оругах громади.

Були розглянуті також питання: про  стан виконавської дисципліни, організації контролю у виконавчих органах селищної ради за 1 півріччя 2017 року; про розгляд заяви Крючкова А.О. щодо постановки на квартирний облік; про постановку на облік сім’ї Мацак А.Г., як такої,що опинилася в складних життєвих обставинах; про  надання дозволу на встановлення тимчасової споруди;  про надання клопотання на отримання кредиту в Чернігівському обласному фонді підтримки індивідуального житлового будівництва на селі; уточнення адреси житлового будинку, інформацію про стан забезпечення пожежної безпеки на території  Шабалинівського  старостинського округу Коропської селищної ради.

Всі пропозиції на засіданні виконавчого комітету було взято до уваги.

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь