A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У планах – капітальний ремонт дороги з твердим асфальтним покриттям

Дата: 16.02.2018 16:11
Кількість переглядів: 669

Фото без описуВже стало закономірністю, що загальні збори жителів Поліського старостинського округу проходять злагоджено та організовано. Не порушилася традиція і сьогодні. Саме 16 лютого відбулися загальні збори громадян сіл Поліське, Горохове, Дрібці, Карацюбине та Новоселиця.

Староста Надія Солошенко прозвітувала перед присутніми за роботу у році минулому. Основна увага була зосереджена на благоустрій території. Толокою упорядкували громадське пасовище.

«Дякую всім жителям, що долучилися до цієї справи. Виходили працювати всі, навіть в кого немає худоби», - зазначила Надія Андріївна.

Півтора місяця велися роботи по упорядкуванню кладовища. «Тепер ніде і сховатися», - було чути від присутніх у залі.

У с. Дрібці проводилося грейдерування та підсипка грунтових доріг. І як наслідок – представники з села прибули на загальні збори.

Фото без опису

Значну частину часу зібрання староста приділила інвесторам старостинського округу, які постійно «підставляють плече» у скрутну хвилину. За спонсорську допомогу проведено косметичні ремонти ФАПу та будинку культури, проводиться регулярно чистка доріг від снігу, постійно дітлахи отримують подарунки на свята.

На рік теперішній керівник ТОВ «Агрікор-Холдинг» Сергій Боровик пообіцяв профінансувати закупівлю отруто-хімікатів для кладовища та придбання матеріалів для ремонту в адміністративному приміщенні старостинського округу. А саме головне – посприяти у капітальному ремонті дороги в с. Поліське по вулиці Зоряна. Витрати на матеріали (бітум) товариство бере на себе, а оплату за ремонтні роботи забезпечить Коропська селищна рада.

Одноголосно присутні затвердили внески до цільових фондів у сумі 20 грн. та призначили відповідальну особу за збір самооподаткування. Адже дані кошти можна використовувати на нагальні соціальні потреби старостинського округу.

Жителі сіл Дрібці та Новоселиця підіймали питання щодо стану доріг між населеними пунктами, які зруйновані вантажівками, а також ліквідації аварійних дерев та окультурення пам’ятного знаку загиблим воїнам на території. Всі зауваження прийняв до уваги заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Василь Кравченко та пообіцяв у їх вирішенні.

Фото без опису

Про стан правопорядку на підвідомчій території прозвітував дільничний офіцер поліції Володимир Кириченко, який акцентував увагу жителів на розповсюдженості телефонних шахраїв.

Фото без опису

Головний спеціаліст земельного відділу селищної ради Лариса Дорошенко проінформувала присутніх щодо порядку передачі землі поза межами населених пунктів об’єднаній територіальній громаді.

У своєму виступі заступник селищного голови Василь Кравченко подякував старості Надії Андріївні за проведену плідну роботу, організацію загальних зборів.

Фото без опису

«Роботу старости Поліського старостинського округу визнаємо відмінною. Відчувається управлінська діяльність та злагоджена робота з жителями», - наголосив Василь Андрійович.

Наступні загальні збори громадян відбудуться згідно графіка 22 лютого в Рождественському старостинському окрузі.

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь