A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Обрано першого заступника голови селищної ради

Дата: 03.03.2017 16:07
Кількість переглядів: 941

Фото без описуСьогодні, 3 березня, депутатський корпус громади приймав участь у засіданні шостої сесії  восьмого скликання Коропської селищної ради, яке провів селищний голова Віктор Журавель.

  У роботі сесії також взяли участь голова районної ради Михайло Мазуренко, члени виконавчого комітету та працівники виконавчого апарату селищної ради, представники ЗМІ, особи, зацікавлені у розгляді питань порядку денного.

  На початку роботи засідання Віктор Іванович привітав депутата селищної ради Руслана Марченка з днем народження, що відбулося у міжсесійний період, від імені усіх присутніх побажав міцного здоров’я та наснаги у роботі.

   Після затвердження порядку денного та регламенту роботи перейшли до розгляду питань.

Фото без опису

  Стосовно питань бюджетної сфери заслухали інформацію Світлани Пуліної - в.о. начальника фінансового управління Коропської селищної ради.

  Секретар селищної ради Людмила Гавриленко доповідала щодо питань структурної частини громади, затвердження положення про помічника-консультанта депутатів селищної ради, про відзнаки Коропської селищної ради.

Фото без опису

   Голова селищної ради Віктор Журавель проінформував присутніх стосовно кандидатури на першого заступника селищного голови. І без заперечень депутати громади підтримали на дану посаду Василя Кравченка, в минулому в.о. старости Риботинського старостату.

Фото без опису

   У зв’язку з припиненням повноважень в.о. старости Вільненського та Риботинського старостатів було прийнято рішення про призначення перших виборів старост Коропської селищної ради.

Фото без опису

  Начальник відділу освіти селищної ради Олег Курбанов представив присутнім Програму по забезпеченню гарячим харчування дітей у дошкільних навчальних закладах Коропської селищної ради  з числа  дітей,  батьки яких мобілізовані до зони проведення   антитерористичної операції та  демобілізованих із зони проведення  антитерористичної операції, дітей із сімей переселенців з тимчасово окупованої території   України та зони АТО, дітей з  малозабезпечених сімей, дітей з багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей із сімей, які позбавлені   батьківського піклування на 2017 рік.

  Щодо створення та роботи Центру надання адміністративних послуг заслухали інформацію від Ольги Євтушенко – начальника відділу державної реєстрації прав на нерухоме майно Коропської селищної ради.

Фото без опису

  Одноголосно депутати підтримали звернення щодо повернення нічного тарифу на вуличне освітлення та збереження профілю Коропської районної лікарні.

Фото без опису

   А от прохання районної партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» стосовно перейменування центральної площі селища в площу Героїв Небесної Сотні не задовольнили, вирішивши надати відповідну назву в майбутньому створеним архітектурним об’єктам.

Фото без опису

   Дуже багато питань земельного спрямування було розглянуто на пленарному засіданні, по суті яких інформував головний спеціаліст земельного відділу Коропської селищної ради Юрій Євтушенко.

Фото без опису

  Загалом шоста сесія селищної ради пройшла злагоджено та організовано. По всіх питаннях, які виносилися на розгляд порядку денного, були прийняті відповідні рішення.

Фото без опису

  За розуміння та оперативність у роботі подякували депутатському корпусу голова районної ради Михайло Мазуренко та селищний голова Віктор Журавель.

Фото без опису

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь