A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

На засіданні виконавчого комітету підбили підсумки виконання бюджету та прийняли ряд рішень

Дата: 15.11.2017 16:03
Кількість переглядів: 921

Сьогодні, 15 листопада, на черговому засіданні  виконкому селищної ради, який пройшов під керівництвом  заступника  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Василя Кравченка,

заслухали інформацію  начальника фінансового управління Наталії Басанець, обговорили показники виконання бюджету за 9 місяців, затвердили звіт про його виконання, внесли зміни до селищного  бюджету на поточний рік.

 Члени виконавчого комітету розглянули питання про підсумки виконання Плану соціально - економічного розвитку Коропської об’єднаної територіальної  громади за 9 місяців 2017 року, вирішили активізувати роботу щодо залучення додаткових фінансових ресурсів за державними програмами, коштів міжнародних фінансових організацій та від інвесторів приватного сектору економіки для реалізації соціальних проектів, а також першочергово звертати увагу на вирішення соціальних проблем пільгових категорій громадян, інших соціально незахищених верств населення, учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб.

Дозволили  територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Коропської селищної ради проводити закупівлю продукції по спеціальному фонду  у листопаді 2017 року, грудні 2017 року  самостійно без використання електронної системи закупівель, відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі».

Питання про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Коропської селищної ради  та  затвердження Положення про Коропську ланку селищної ради територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту висвітлив присутнім головний спеціаліст з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи, мобілізаційної роботи та охорони праці Віталій Бульйонов, який пояснив що  основною метою створення і функціонування Ланки ЦЗ територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту  є здійснення заходів щодо захисту населення і територій Коропської селищної ради від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період. А завдання комісії  - координувати діяльність, пов’язану із функціонуванням ланки Коропської селищної ради  територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту і здійснювати оповіщення органів управління та сил цивільного захисту, а також населення, про виникнення надзвичайної ситуації.

Одноголосно прийняли рішення про затвердження плану заходів щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової  активності в Україні на період з 2018 до 2025 року на території Коропської селищної ради «Рухова активність – здоровий спосіб життя, про який доповіла начальник відділу сім’ї, дітей, молоді та спорту Оксана Нестеренко.

 Надали дозвіл відділу культури і туризму Коропської селищної ради на передачу в оренду майна комунальної власності Коропської селищної ради,  а саме – нежитлового приміщення площею 6 кв. м у будівлі, розташованої за адресою: с.Атюша, вул. Молодіжна,6.  

Визнали житловий будинок, розташований за адресою вул. Братів Шевченків, 123 у  с. Риботин та житловий будинок, розташований за адресою вул. Зої Космодем’янської, 27 у с. Риботин, як безхазяйне майно.

Розглянувши звернення комунального підприємства «Благоустрій Сервіс», погодили  штатний розпис працівників комунального підприємства «Благоустрій Сервіс».

Також схвально голосували щодо питань про приватизацію квартир, про постановку на облік сім’ї, що опинилася в складних життєвих обставинах, уточнення номера  житлового будинку в с. Поліське  Коропського району.

Всі пропозиції на засіданні виконавчого комітету було взято до уваги.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь