A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Грантовий конкурс Європейської комісії «Мери за економічне зростання»

Дата: 18.08.2017 16:02
Кількість переглядів: 892

Ще в квітні поточного року було оголошено грантовий конкурс Європейської Комісії на тему: «Мери за економічне зростання». Мета конкурсу -  розвиток малого та середнього підприємництва в ОТГ  України.

Коропська селищна рада прийняла участь у відбірковому конкурсі проекту: була подана аплікація на створення школи підприємництва, розвитку туристичних маршрутів зеленого туризму, що дасть змогу створити нові робочі місця.

Відбірковий конкурс із 109 учасників з України пройшли 23, серед них і Коропська ОТГ.

І ось , сьогодні, в залі засідань Коропської селищної ради відбувся круглий стіл на тему: реалізація проекту Європейської Комісії «Мери за економічне зростання», в якому приймали участь Василь Кравченко - заступник селищного голови, Валерій Кокоть - представник громадської організації» СВ- Платформа», Валентина Смаль -  професор ніжинського державного університету ім. М.В.Гоголя, представники Асоціації підприємців Коропщини, Мезинського Національного парку,  Коропського регіонального історико-археологічного музею, відділу культури і туризму Коропської селищної ради.

 

Було обговорено питання створення демонстраційної ферми по органічному виробництву сільськогосподарської продукції; комерціалізація Миколаївського ярмарку; створення музею «Homo Sapience»   на базі Мезинського  національного парку.

Валерій Кокоть дав рекомендації підприємцям в короткий термін розробити план заходів для успішної реалізації грантового проекту, зосередивши увагу присутніх  на проведенні аналізу бізнес-середовища для виявлення місцевих регулювань та практик, які створюють обмеження для розвитку МСП в сферах органічного фермерства та креативних індустрій  туризму.

Учасники заходу обговорили всі зауваження та пропозиції, щоб використати можливість отримати грантові кошти для розвитку МСП, що поліпшить стан економічного розвитку громади.

Покращення обізнаності щодо органічного фермерства, креативних індустрій та туризму серед цільових груп та  місцевих мешканців розширить межі ознайомлення з  довкіллям Коропської громади, виробництвом екологічної  продукції на її території стане важливою складовою щоб   жити, працювати та інвестувати в Коропську громаду, - зазначив заступник селищного голови Василь Кравченко.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь