A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

П’ятнадцять Програм на 2018 рік затвердили на засіданні виконавчого комітету

Дата: 28.11.2017 16:00
Кількість переглядів: 712

Сьогодні, 28 листопада, в залі засідань селищної ради відбулося засідання   виконавчого  комітету під головуванням Віктора Журавля.

 Після затвердження порядку денного члени виконавчого комітету приступили до розгляду питань.

На розгляд членів виконкому було винесено  п'ятнадцять  проектів рішень щодо програм на 2018 рік.

Першою розглянули  Програму   благоустрою  території Коропської селищної ради на 2018 рік, про яку доповів заступник селищного голови Олег Мельоха.

Однією з найбільш гострих соціально-економічних проблем на сьогоднішній день є житлова. Про Програму підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на території  Коропської селищної ради на 2017-2018 роки, заслухали начальника відділу комунального майна, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Тетяну Свердлову. Необхідність прийняття Програми обґрунтовується потребою забезпечення ефективного управління спільним майном багатоквартирних будинків. Збереження житлового фонду, його модернізація та заходи з енергозбереження - проблема, яку можна вирішити в реаліях сьогодення лише за умови активної участі у цій справі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Одноголосно прийняли рішення  щодо погодження  Програми по наданню пільг хворим з хронічною нирковою недостатністю, що отримують гемодіаліз в КЗЛП «Чернігівська обласна лікарня» та проживають на території Коропської селищної ради на 2018 рік.   Основною метою Програми є підвищення рівня життя вразливих та соціально незахищених верств населення шляхом надання їм додаткових пільг. Реалізація даної Програми дасть змогу покращити матеріальні умови осіб, які отримують гемодіаліз та своєчасно проходити курси програмного гемодіалізу.

Заслухали начальника відділу освіти селищної ради Олега Курбанова, який проінформував щодо   Програм   пільгового проїзду учнів на 2018 рік та забезпеченню безкоштовним гарячим харчуванням дітей шкільного та дошкільного  віку пільгових категорій. Основною метою даних програм є регулярне та безпечне пільгове підвезення школярів до місць навчання і додому, а також змога покращити матеріально-побутові умови сім’ям, де виховуються учні  пільгових категорій.

Одностайно голосували за погодження решти  Програм стосовно життєдіяльності громади.

На засіданні також розглядалися питання  використання орендованого майна комунальної власності; надання дозволу на передачу в оренду  нерухомого майна; обговорювалось питання продовження терміну дії  Договору оренди нежитлової будівлі та надання дозволу на порушення об’єктів благоустрою; про постановку на облік сімей, що опинилася в складних життєвих обставинах; клопотання на отримання кредиту; заміну номера житлового будинку.

Відповідні доручення взято на контроль виконавчим апаратом селищної ради.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь