Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Ми пам’ятаємо!

Дата: 25.08.2020 08:16
Кількість переглядів: 542

  Фото без описуСьогодні, 25 серпня, минає шоста річниця із дня смерті захисника України коропчанина Ігоря Шкляра (13.09.1986 – 25.08.2014).

  Під час строкової служби у лавах Збройних Сил України він отримав військову спеціальність стрілка, помічника гранатометника. У березні 2014 молодий коропчанин був мобілізований на військову службу, ніс службу спочатку в районному військовому комісаріаті, згодом був направлений в 41-й батальйон територіальної оборони.

  Спочатку перебував у військовій частині селища Десна на Чернігівщині, потім служив у зоні проведення АТО у Шахтарському районі на Донеччині.

  17 серпня 2014 року під час мінометного обстрілу Ігор отримав важке поранення на блокпосту біля міста Дебальцево. За його життя боролися медики, проте 25 серпня 2014 року Ігоря Шкляра не стало… Похований він на Михайлівському кладовищі в Коропі.

 

  Рішенням тридцять другої сесії Коропської районної ради від 26 березня 2015 року вулицю та провулок Щорса в Коропі був перейменований у вулицю та провулок Ігоря Шкляра. На знак вшанування пам’яті воїна АТО на стіні у Коропській школі встановили меморіальну дошку, а у шкільному музеї-кімнаті облаштували куточок пам’яті про Ігоря Шкляра. 4 червня 2015 року Указом Президента України №311/2015 Ігор Шкляр був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь