Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Дитячий майданчик на вулиці Ігоря Шкляра в Коропі – приклад згуртованості задля спільного результату

Дата: 21.08.2020 17:33
Кількість переглядів: 856

    Фото без описуДо проведення опитування громадян («домашнє завдання» відбору до Програми DOBRE) долучився депутатський корпус, зокрема депутат від виборчого округу №7 Владислав Яцечко. Вчора він організував «опитування» найменшеньких коропчан у формі малювання, а також анкетування їхніх батьків на дитячому майданчику по вулиці Ігоря Шкляра, який зробили дорослі для своїх дітей та внуків.

  Зараз у це важко повірити, але раніше тут був занедбаний пустир, який жодних позитивних емоцій, звісно ж, не дарував.  Зараз же тут хочеться проводити час, весело гратися й радіти життю. А так могло б і не бути,  якби не ініціатива, потужна підтримка та згуртованість людей.

  Ідея зробити тут майданчик належить жительці цієї вулиці Ірині Євтушенко, бабусі маленького хлопчика, яка хотіла, щоб внук грався не на асфальті, не на майданчику десь далеко від дому, а поряд. Із задумом вона звернулася до депутата Владислава Яцечка – і закрутилося... Успішний підприємець зміг знайти спонсорів, ресурси, а найголовніше − згуртувати людей.

  Аби зробити майданчик, вони трудилися не один тиждень, вечорами, повернувшись із роботи. Та і зараз цей майданчик постійно вдосконалюється, поповнюється новими елементами. Немає жодних проблем із його прибиранням, ремонтом та  косінням – все це роблять самі батьки. А які тематичні свята тут проходять! Все це − дійсно приклад згуртованості задля хорошої справи.

  Батьки, яких зустріли на майданчику, дуже радіють, що у них є таке місце, пишаються, що доклали зусиль до появи майданчика і запевняють, що готові працювати для його вдосконалення і далі.

  Як і щовечора, вчора на майданчику було людно. Діткам запропонували намалювати, яким вони хочуть бачити Короп у  майбутньому. І в цей же час батьки юних коропчан взяли участь у заповненні паперових анкет.

  «Ми разом – це DOBRE!» − таким стало гасло вчорашнього звичайного серпневого вечора в такому незвичайному місці нашого Коропа.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь