Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Відбулось ювілейне засідання сесії

Дата: 10.08.2020 12:55
Кількість переглядів: 904

   Фото без описуЗасідання 50 сесії сьомого скликання пройшло в селищній раді 7 серпня. Офіційний захід провів Коропський селищний голова Віктор Журавель, участь у роботі зібрання взяли депутати, старости, окремі працівники апарату ради, які виступали із висвітленням сесійних питань. Їх на розгляд депутатів винесли 205,  традиційно більшість із них були земельними.

Фонтан стане інформаційно-туристичним об’єктом

   Перед початком роботи традиційно дружно привітали колег, які відсвяткували дні народження у міжсесійний період, а це аж четверо старост – Станіслав Пилипець із Атюші, Володимир Капиця з Риботина, Надія Солошенко із Поліського та Микола Сальнюк із Шабалинова.

  Розпочали традиційно із питань бюджету − затвердили звіт про його виконання за перші два квартали року та взяли до відома інформацію про те, що резервний фонд у цьому періоді не використовувався.

  На цій сесії затвердили нову редакцію Програми благоустрою території селищної ради на поточний рік, ухвалили рішення про переобладнання фонтану на центральній площі в інформаційно-туристичний об’єкт, де розмістять герб Коропа, який світитиметься в темряві, та інформацію про давню історію містечка. Рішення переобладнати фонтан прийняли через те, що він вийшов із ладу і своїх функцій не виконував. Тому й вирішили переобладнати його під об’єкт із пізнавальною інформацією про Короп.

   Як і обіцяли: 150 тисяч передали в районний бюджет на заробітні плати колективу школи мистецтв

   До кошторису громади на сесії внесли ряд змін. Серед них:

   -100 тисяч гривень власних надходжень спрямували в районний бюджет на заробітні плати з нарахуваннями працівникам Коропської школи мистецтв. До того ж, окремим рішенням сесії для цієї мети в район передали ще 50 тисяч гривень із вільного залишку бюджетних коштів. Відтак разом на зарплати працівникам школи мистецтв у районний бюджет передали 150 тисяч гривень, як і обіцяв селищний голова Віктор Журавель;

  - 8 з половиною тисяч гривень спрямували на ремонт коридору культурно-спортивного комплексу «Аполлон»;

  - 148 тисяч гривень направили  на виконання програми благоустрою території громади;

  - 300 тисяч гривень за пропозицією відділу освіти передали для продовження ремонту фасаду дитсадка в Коропі. Ці кошти зекономили на харчуванні учні, які були вдома на карантині.

 

   Як уже повідомлялося, у Коропській громаді створена Коропська мистецька школа, яка починає роботу із 1 вересня (фактично в громаду переходить районна школа мистецтв).  Уже на кількох сесіях поспіль затверджуються рішення стосовно її функціонування. От і цього разу в комунальну власність селищної ради, враховуючи згоду районної ради, прийняли будівлі Коропської школи мистецтв по вулиці Шевченка та Чернігівській. А для того, щоб обслуговувати ці будівлі, ввели 4 штатні одиниці технічного персоналу.

   Також сесією затвердили передачу комп’ютерного обладнання КП «Благоустрій СЕРВІС».

  Під час засідання депутати підтримали Порядок подання та розгляду електронних петицій, адресованих Коропській селищній раді, а також надали відпустку селищному голові. Сесія завершилася блоком земельних питань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь