A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Створення свого підприємства для обслуговування вуличного освітлення – правильний крок

Дата: 29.07.2020 14:05
Кількість переглядів: 831

   Фото без описуПозитивну оцінку роботі комунального підприємства селищної ради «Благоустрій СЕРВІС», котре очолює Сергій Прокопенко (на фото зліва), вчора дали старости й голова громади Віктор Журавель на засіданні виконавчого комітету. Звіт керівника про роботу підприємства за півроку був одним із питань, які члени виконкому розглянули й затвердили.

  Отже, за 6 місяців року підприємство надало послуг на суму в 347 тисяч 600 гривень. Витрати підприємства склали 325 тисяч 800 гривень, тож воно спрацювало хоч і з незначним, але прибутком. Але головне – якість надання послуг, а мова про технічне обслуговування вуличного освітлення  в нашій громаді, суттєво покращилася. Із початку року ця функція повністю лягла на «Благоустрій СЕРВІС». До цього вуличне освітлення по громаді обслуговувало підприємство із Конотопа.

  Після звіту Сергія Прокопенка із проханням охарактеризувати, як працює підприємство, селищний голова звернувся до старост.

   − Відмінно! Дуже задоволені! – прозвучало у відповідь.

  Добрі відгуки продовжив голова громади. Віктор Журавель подякував Сергію Петровичу за старання і відзначив, що створення такого підприємства стало для громади правильним кроком. Разом із тим Віктор Іванович зауважив, що підприємство ще має потенціал і багато можливостей для розвитку нових видів економічної діяльності, надання послуг та отримання додаткових доходів до бюджету підприємства. Тому закликав керівника КП «Благоустрій СЕРВІС» шукати їх.

  Під час виконкому розглянули й звіт керівника КП «Вода» Івана Бориска. На жаль, у звітному періоді підприємство спрацювали зі збитками, через те, що школа як основний споживач води не працювала на карантині.  

  Також під час роботи розглянули звіти про виконання селищного бюджету Коропської об’єднаної територіальної громади за два квартали 2020 року та про витрачання коштів резервного фонду і  винесли їх на розгляд найближчої сесії.

  За інформацією, яку озвучила начальниця фінвідділу Наталія Басанець, доходи селищного бюджету у першому півріччі склали 54 мільйони гривень, зокрема доходи загального фонду − 52 мільйони 417 тисяч 700 гривень, спеціального – 1 мільйон 583 тисячі 300 гривень.

  Видатки склали 53 мільйони 415 тисяч 900 гривень, зокрема загальний фонд 51 мільйон 321 тисяча 200 гривень, спеціальний −  2 мільйони 94 тисячі 700 гривень.

  Резервний фонд у звітному періоді не використовувався.

  На засіданні розглянули питання зі сфери управління майном, а саме визнали гідротехнічну споруду безхазяйною та ухвалили рішення про знесення зелених насаджень – 4 верб у Оболонні.

  Завершили засідання розглядом заяв від жителів громади.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
 та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь