A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Планові відвідини будинків культури закінчилися

Дата: 23.07.2020 19:37
Кількість переглядів: 1066

  Фото без описуЦього тижня протягом трьох днів начальниця відділу культури і туризму Коропської селищної ради Людмила Самойловська разом із діловодом Людмилою Костюченко й керівницею Публічної бібліотеки громади Іриною Євтушенко здійснили робочі візити в сільські будинки культури й клуби. Відвідали 15 закладів, до того ж будинок культури в Городищі окремо проінспектували трохи раніше. Сьогодні шлях проліг до Вільного, Лукнова, Вишеньок, Будища й Оболоння.

  У Вільному комісію зустріла завідувачка сільського клубу і разом з цим бібліотекарка Людмила Шкурай. Чистий невеличкий заклад справив на гостей приємне враження, от тільки поріг потребує ремонту.

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Лукнівський будинок культури, збудований 26 років тому, дуже не схожий на ті, що  є у громаді. Безліч кованих деталей оздоблення, цікава ліпнина й навіть спеціальна кімната для розпису молодят (яка, на жаль, не використовується) роблять заклад унікальним. Директором та худкерівником працює тут подружжя Касьяненків − Василь Володимирович та Валентина Іванівна, яка виконуватиме ще й функції бібліотекаря. Людмилі Самойловській вони озвучили найважливішу потребу закладу – додати труби до булер’яна. До роботи працівників зауваження не звучали.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  А в будинку культури у Вишеньках назріла проблема із котлом, його треба замінювати. Зазначимо, що не так давно в закладі за сприяння інвестора поставили нові вікна, двері, за що йому дякуємо. Директором закладу трудиться Наталія Бровко, художнім керівником − Любов Куліш. Ще один худкерівник Любов Бондаренко поєднує справу із роботою в бібліотеці. Своєму керівництву колектив похвалився новинкою закладу – музейною кімнатою. А Наталія Миколаївна поділилася ще й планами оформити в залі стенд на честь земляків, які в зоні АТО відстоювали рідну землю і роблять це й зараз.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Прибраний і прикрашений квітами зустрів гостей будинок культури в Будищі. Очолює цей заклад Олена Гузь, худкерівником працює Володимир Веремієнко.

  Велика зала БК зараз не використовується, але видно, що тут підтримують порядок, підмітають і миють підлогу. Для проведення свят зробили невеличку залу в окремій кімнаті, облаштували її на свій смак. Людмила Самойловська запропонувала творчим будищанами оформити сцену за допомогою фотошпалер із місцевими краєвидами. Також вона пообіцяла, що найближчим часом відділ придбає для ансамблю нове сценічне вбрання, бо ж костюми будищан зараз дійсно найбідніші й найскромніші.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  В Оболонні делегацію відділу культури і туризму зустріли директорка БК  Валентина Чусь і два художніх керівники, які разом із нею на творчій ниві − Володимир Братанич і Наталія Рожок. Завітав на зустріч і староста Володимир Гавриленко. Усі разом похвалилися своїм рукотворним здобутком – затишною невеличкою залою, яку оформили у колишньому приміщенні бібліотеки. Цю залу легше нагріти, а всіх охочих насолоджуватися концертами вона умістить. Бібліотеку ж перенесли навпроти, у адмінприміщення старостинського округу. Тут віддано господарює бібліотекар Ольга Шило. Кімната старожитностей, яка оформлена в бібліотеці, припала до смаку гостям.

  Найголовніше ж, про що просили працівники культури Оболоння – пофарбувати стіни їхнього закладу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  За результатами усіх робочих візитів у відділі культури і туризму сформують список проблем і потреб, які будуть вирішувати.

  Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
 та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь