Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Тривають планові візити до будинків культури громади

Дата: 23.07.2020 15:53
Кількість переглядів: 1198

  Фото без опису Учора, 22 липня, делегація відділу культури і туризму селищної ради у складі начальниці відділу Людмили Самойловської, діловода Людмили Костюченко й директорка Публічної бібліотеки Ірина Євтушенко відвідали Рождественське, Пусту Греблю, Атюшу, Поліське, Краснопілля й Карильське.

  У Рождественському будинком культури аж 1939-го року побудови турботливо опікується директор Микола Комар разом із худкерівником Тетяною Заковінько. Під час перевірки до закладу завітав і староста Анатолій Гейко. Делегація відмітила, що все, що залежить від колективу, люди старанно виконують – приміщення тут чисті, територія обкошена, навіть у кочегарці, де цього добитися непросто, усе охайно й побілено. Але, на жаль, приміщення будинку культури старе, тому має проблеми, побороти які директор самостійно не може. Приміром, треба поміняти вхідні двері й пофарбувати підлогу.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  У Рождественському дуже охайна і з любов’ю оформлена бібліотека, схожа на виставкову залу народного вбрання. Книгозбірня працюватиме тут і надалі. От тільки художній керівник будинку культури, яка тепер виконуватиме функцію бібліотекаря, очистить фонди і в результаті залишаться тільки ті книги, які читаються. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Завідувачкою клубом-бібліотекою в Пустій Греблі працює Наталія Лунека. У маленькому селі масові заходи проводяться дуже рідко. Під час візиту комісія відмітила те, що територія обкошена й прибрана, а всередині, у гарній колоритній залі, чисто.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Атюшівський будинок культури із понад півтисячею глядацьких місць і величезною територію за своїм масштабом і розмахом справді заклад обласного рівня, а не просто сільський будинок культури. Плідно трудяться, підтримуючи тут красу і затишок директор Віктор Крупина і художній керівник Тетяна Приходько. Бібліотекар, як і в Шабалинові та Оболонні, тут працюватиме окремо, а бібліотека залишиться на другому поверсі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Найсерйознішою проблемою будинку культури в Атюші є височенні вікна в залі, які пропускають вітер, холод, навіть пісок із вулиці. Але скоро їх закладуть блоками. На ці роботи відділ культури спрямує кошти й до настання холодів роботу виконають. Раніше за кошти об’єднаної громади в закладі заклали вікна на вході, поставили нові металопластикові вікна у фойє.

  Трохи менш нагальні, але теж важливі потреби цього будинку культури − нова апаратура і потужніший котел.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  У невеличкому Поліському функцію «чотири в одному» − директора будинку культури, художнього керівника, прибиральника й бібліотекаря старанно виконує Володимир Нечипоренко. Зауваг до його роботи під час перевірки не було.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Заклад у Краснопіллі зустрів комісію невеличким причепурюванням – директорка (і разом ще й бібліотекарка) Тетяна Барзаковська разом із художнім керівником Оленою Самусь якраз білили свій кабінет. Приміщення будинку культури у Краснопіллі велике, але людей ходить небагато, тому концертну залу облаштували у фойє. Чистота і благоустрій – на відмінно, але є серйозні проблеми із електрикою, які будуть виправляти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Будинок культури в Карильському облаштований у приміщенні колишньої контори. Директором тут трудиться Тетяна Халецька. Варто зазначити, що і староста Наталія Хоменко багато в чому сприяє закладу. У керівниці будинку культури було до Людмили Самойловської кілька важливих прохань – допомогти зробити хоч невеликий сценічний подіум у кімнаті для виступів, і відремонтувати сходи в кочегарку. Турботи за будинок культури під час перевірки було видно, тому директор отримала похвалу за старання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь