Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Щотижнева нарада: нові лампи на сонячних батареях, благоустрій і готовність освітньої галузі до зими

Дата: 20.07.2020 12:20
Кількість переглядів: 875

   Фото без описуСтарт новому робочому тижню в селищній раді дала традиційна ранкова нарада. Її селищний голова Віктор Журавель провів із заступником, секретарем, керівниками відділів та установ, директорами комунальних підприємств селищної ради «Вода»», «Благоустрій», «Благоустрій СЕРВІС».

  По-перше, селищний голова подякував учасникам толок, що пройшли минулого тижня в Коропі. Тепер і територія на в’їзді в Короп, і сквер імені Леоніда Каденюка, де тривали роботи, мають інший, кращий вигляд.

  Підбивши підсумки виконаної роботи, розпочали планування.

 

 

Фото без опису

  На нараді обговорили можливі дати проведення наступної сесії, бо ж є важливі питання, особливо це стосується створення Мистецької школи в Коропській громаді, з якими не можна зволікати.

  А поки районна школа мистецтв ще не перейшла в ОТГ, громада підставлятиме їй своє плече. Обіцянку підтримати заклад фінансово Віктор Журавель дав на районній сесії. Із бюджету громади виділять близько 150 тисяч на заробітні плати.

  Як завжди чільне місце на нараді займали питання благоустрою.

  Селищний голова доручив закупити 10 світлодіодних ліхтарів на сонячних батареях, таких, які недавно повісили в Лубенці Атюшівського старостинського округу.  5 ліхтарів раніше уже придбали для Пустої Греблі.

  Цілий список доручень відповідно до напрямків роботи отримали заступник селищного голови Василь Кравченко і комунальники – з  приводу вуличного освітлення, косіння трави, встановлення штахетника, продовження ремонту зупинок у Коропі тощо.

  Йшлося на нараді і про готовність навчальних закладів до опалювального періоду. Вони, за словами начальника відділу освіти Олега Курбанова, до зими фактично готові.

  Про роботу над оформленням Публічної бібліотеки громади говорила начальниця відділу культури і туризму Людмила Самойловська. Нині приміщення ремонтують, працюють щоденно. Презентацію бібліотеки планують орієнтовно на середину жовтня.

  Зміни тривають і в регіональному історико-археологічному музеї – над оформленням вітрин працює коропський художник Антон Квасніков.

  Усі присутні на нараді отримали доручення від селищного голови.

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь