Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Відбулись громадські слухання

Дата: 06.07.2020 18:22
Кількість переглядів: 619

 Фото без опису Сьогодні в залі засідань Коропської селищної ради пройшли громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки на «для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» за рахунок земель, що знаходяться у приватній власності по вулиці Московській, 58.

  Оголошення про проведення слухань було оприлюднене в газеті «Нові горизонти» №23 від 05.06. та на сайт Коропської селищної ради.

  На слухання були запрошені головний архітектор ТОВ «СВІт» Олександр Грицай, начальниця відділу Держгеокадастру Наталія Кулик, староста Атюшівського старостинського округу Станіслав Пилипець, начальник районного сектору УДСНС Сергій Плитник, діловод Атюшівського старостинського округу Надія Олефіренко, працівники Коропської селищної ради, представники громадських організацій.

  Головою та секретарем слухань обрали відповідно начальницю відділу комунального майна з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Тетяну Свердлову і головного спеціаліста відділу Людмилу Двойнос.

  За час оприлюднення детального плану та проведення слухань пропозицій на адресу селищної ради та розробника не надходило.

  У резолюції громадських слухань підтримали та погодили проєкт Детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з «для ведення особистого селянського господарства» на «для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь