A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Старання гуртківців приносять нові й нові перемоги

Дата: 26.06.2020 16:32
Кількість переглядів: 761

  Фото без описуТринадцять – нещасливе число? Ще і яке щасливе! Бо ж одразу стільки яскравих перемог принесла участь Коропського центру дитячої та юнацької творчості в обласних етапах різних Всеукраїнських конкурсів. Тож розповімо про те, хто вони – наші зірочки.

  По-перше, роботи учнів закладу були представлені у червневому дистанційному обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!». До речі, журі розглядало 55 робіт від учасників з усіх куточків області.

  Дипломом ІІ ступеня за розділом «Архітектура та будівництво» нагороджені Андрій Крук і Дмитро Семенов, вихованці Коропського ЦДтаЮт за роботу «Водяний млин» (керівник Олександр Ульянченко).

  Ще в одному обласному заочному конкурсі ігрових програм «Аніматор – Star» змагалися 18 робіт. Приємно, що роботу юних коропчан журі відзначило за високий, змістовний і організаційний рівень.  У віковій категорії 11-15 років ІІ місце здобув Парламент дітей Коропщини Коропського ЦДтаЮт за розробку сценарію-квесту «Коропщина історична» (керівник Оксана Мороз).

  Має ЦДтаЮт в активі й перемогу в обласній виставці-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Зоряні шляхи Чернігівщини». Диплом ІІІ ступеня за напрямком образотворче мистецтво у середній віковій категорії  здобула Катерина Кодесь. До речі, у цій номінації на розгляд подано аж 92 роботи.

  А найщедрішим на здобутки став обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і прикладного мистецтва «Знай і люби свій край». У двох номінаціях наші діти здобули всі призові місця. До речі, за інформацією організаторів, усіх робіт на конкурс надійшло майже 500. У списках переможців бачимо наших юних чарівників глини. У відповідній номінації у віковій категорії 6-11 років високо оцінена робота «Козацька люлька» Дмитрія Романченка із гуртка «Художня кераміка» (керівниця Оксана Цупко) – І місце. У цій же категорії «Ангел» Яни Боровської приніс юній майстрині перемогу і диплом ІІ ступеня. Третє місце здобув Нікіта Креньов (гурток «Художня кераміка», керівник Віктор Жихор) із роботою «Курочка ряба».

  У категорії 12-18 років оцінено старання Богдана Кирея (керівник  Віктор Жихор) – його робота «Гарбуз» здобула ІІ місце.

  У номінації «Декоративний розпис, народний живопис» творчі вихованки Наталії Лавренової (гурток «Юний митець») забрали всі призові місця.

   На висоті Анастасія Висоцька із роботою «Стіл «Райський птах» − перше місце у віковій категорії 12-18 років.  На другому місці цієї ж номінації та категорії бачимо ще одну вихованку цього гуртка Вікторію Абрамкіну. На конкурс була представлена її робота «Рушник «Весняний настрій». В Анни Лисюк – «Бронза» за роботу «Рушник «Соняхи».

  До речі, розписувати візерунками рушники у ЦДтаЮт цьогоріч спробували вперше. І обласне журі дуже високо оцінило цей цікавий дебют.

  І це ще не все. Перше, друге та третє місця в номінації «Художнє плетіння» − також за Коропським ЦДтаЮт, а саме юними вихованцями гуртка «Золоті рученята» (керівниця Ірина Приходько).

  У віковій категорії 6-11 років дипломом за І місце нагороджений Андрій Калачов («Букет соняхів»). Друге місце журі віддало роботі «Бриль» Поліни Радченко. Дипломом за ІІІ місце нагороджений Ярослав Кохан («Вінок-оберіг»).

  Творчі зусилля, креатив, згуртованість завжди увінчуються здобутками. Це прекрасно доводить весь колектив і вихованці Коропського центру дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради, який очолює Олена Куніцина. Дитячі роботи чарують високою майстерністю, відповідністю технічним та експозиційним вимогам, неабиякою творчою індивідуальністю.  

За інформацією Коропського центру дитячої  та юнацької творчості
Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь