Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

24 питання життєдіяльності громади опрацювали члени виконкому

Дата: 23.06.2020 13:53
Кількість переглядів: 599

   Фото без опису

  Провів сьогоднішнє засідання Коропський селищний голова Віктор Журавель.

  Розпочали змінами до Програми по соціальному захисту та підтримки громадян Коропської селищної ради на поточний рік, прописавши в ній 50 тисяч гривень, які надійшли з обласного бюджету на виконання повноважень депутата обласної ради Миколи Мисника для надання адресної матеріальної допомоги жителям ОТГ. Відтак, як інформувала начальниця відділу соціального захисту населення Лариса Ларченко, загальний обсяг фінансування цієї програми передбачений за кошти селищного бюджету − в сумі 245 тисяч гривень, та за рахунок коштів обласного бюджету, наданих на виконання повноважень депутатів облради Валентина Мельничука − 2900 грн, Володимира Селянського – 2000 грн, Миколи Мисника – 50000 грн.

  Відповідно через це внесли зміни й до показників бюджету селищної ради, а також зафіксували перенесення видатків між програмами по відділу культури.

  Далі виконком погодив внесення змін до програми фінансової підтримки КП «Вода». Все тому, що підприємство отримало збитки, оскільки під час карантину не працювала школа, а це потужний споживач води.

  Під час роботи члени виконавчого комітету розглянули й затвердили ряд документів:

  •  План заходів щодо підготовки об’єктів комунальної власності до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років;
  •   Порядок складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних підприємств Коропської селищної ради;
  •  орієнтовний план роботи виконавчого комітету селищної ради на ІІІ квартал 2020 року;
  •  правила утримання та експлуатації дитячих ігрових та спортивних майданчиків, форму їхнього типового паспорта, журналу результатів контролю за технічним станом обладнання, форму акта огляду та перевірки, форму інформаційної таблички,  форму реєстру дитячих ігрових та спортивних майданчиків;
  •  протокол конкурсної комісії  з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Коропської селищної ради – єдиним учасником було комунальне підприємство «Благоустрій», воно і стало переможцем.

   Окрім цього на засіданні розглянули заяву щодо встановлення в Коропі груп тимчасових споруд для здійснення торгівельної діяльності, надали дозвіл на знесення аварійних зелених насаджень у Коропі по вулиці Лермонтова. Також надали дозвіл на річне розміщення зовнішньої реклами, анулювали кілька таких дозволів, затвердили висновок відділу-служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України, розглянули заяви громадян, виключили кілька об’єктів погосподарського обліку в селах.

  І останнім розглянули клопотання, яке надійшло від Сосницької селищної ради. Сусіди просили допомоги під час гасіння пожеж, якщо такі будуть на території Пекарівського старостинського округу. Цю частину Сосницької ОТГ від центру їхньої громади відділяє Десна із паромною переправою, а ось із нашим Шабалиновом Пекарів межує напряму і без перешкод. Відповідний дозвіл водіям пожежної машини в Шабалинові, звичайно ж, дали. Документ важливий для Сосницьких надзвичайників, оскільки вони посилатимуться на нього під час складання плану залучення сил та засобів для гасіння пожеж у Сосницькому районі.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
 виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь