A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Подякували медикам за щоденну виснажливу працю – цілодобову охорону людського здоров’я та життя

Дата: 19.06.2020 16:37
Кількість переглядів: 852

   Їх часто звуть янголами у білих халатах. І хоч слова ці піднесені й світлі, але робота медика – земна, і зовсім нелегка, а часом і небезпечна навіть для їхнього здоров’я. Зокрема зараз, коли людство зіштовхнулося з новим викликом – коронавірусом.  Обставини останніх місяців вкотре показали, наскільки необхідними і цінними є фахівці медичної справи для порятунку людства. Недільної днини вони зустрічатимуть своє професійне свято. Вітання і щирі побажання почали лунати в їхню адресу вже сьогодні.

  Щорічно до Дня медика в Коропському БК влаштовували гучне і пишне свято, але цьогоріч через коронавірусну загрозу свято довелося проводити скромніше, на свіжому повітрі − ґанку центральної районної лікарні.

 

 

  Вітальну естафету розпочав медичний директор Коропської центральної районної лікарні Володимир Матусяк. Долучився до нього і керівник Центру первинної медико-санітарної допомоги Микола Сємако.

  Звернулися до «винуватців свята» і керівники району – голова райдержадміністрації Василь Жук та голова районної ради Михайло Мазуренко.

  Дякуючи медикам, Василь Миколайович зазначив, що із дня його призначення проблеми лікарні були для нього на першому місці. І поділився радістю з приводу того, що на свято до медиків як очільник району він прийшов із чистою душею та полегкістю  – адже боргів із зарплати немає, аванс медики отримали вчасно. І далі, запевнив, буде так само. Також голова РДА поділився планами щодо розвитку медицини на Коропщині.

  Від імені депутатського корпусу селищної ради, всієї громади, медиків Коропщини привітав селищний голова Віктор Журавель. У вітальному слові він згадав про те, що Верховна Рада вчора виділила кошти із так званого «фонду боротьби з коронавірусом» на дороги, закупівлю медичного обладнання для лікарень, але опорних. А тому зараз важливо і громаді, і району спільно, із підтримкою народного депутата Максима Зуєва об’єднати зусилля для того, щоб розвивалися не тільки опорні, а і лікарні, як наша.

  Жодне професійне свято не обходиться без нагород, і цей день винятком не став, а видався багатим на грамоти і подяки, квіти й оплески.

  Кожна людина мріє про щось своє. Шановні медичні працівники, щиро бажаємо вам, щоб ваші мрії ставали дійсністю. Хай у ваших душах живе любов і радість, хай людська повага і визнання, успіх і добро будуть завжди з вами. Зі святом!

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь