Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Подякували медикам за щоденну виснажливу працю – цілодобову охорону людського здоров’я та життя

Дата: 19.06.2020 16:37
Кількість переглядів: 881

   Фото без описуЇх часто звуть янголами у білих халатах. І хоч слова ці піднесені й світлі, але робота медика – земна, і зовсім нелегка, а часом і небезпечна навіть для їхнього здоров’я. Зокрема зараз, коли людство зіштовхнулося з новим викликом – коронавірусом.  Обставини останніх місяців вкотре показали, наскільки необхідними і цінними є фахівці медичної справи для порятунку людства. Недільної днини вони зустрічатимуть своє професійне свято. Вітання і щирі побажання почали лунати в їхню адресу вже сьогодні.

  Щорічно до Дня медика в Коропському БК влаштовували гучне і пишне свято, але цьогоріч через коронавірусну загрозу свято довелося проводити скромніше, на свіжому повітрі − ґанку центральної районної лікарні.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Вітальну естафету розпочав медичний директор Коропської центральної районної лікарні Володимир Матусяк. Долучився до нього і керівник Центру первинної медико-санітарної допомоги Микола Сємако.

  Звернулися до «винуватців свята» і керівники району – голова райдержадміністрації Василь Жук та голова районної ради Михайло Мазуренко.

  Дякуючи медикам, Василь Миколайович зазначив, що із дня його призначення проблеми лікарні були для нього на першому місці. І поділився радістю з приводу того, що на свято до медиків як очільник району він прийшов із чистою душею та полегкістю  – адже боргів із зарплати немає, аванс медики отримали вчасно. І далі, запевнив, буде так само. Також голова РДА поділився планами щодо розвитку медицини на Коропщині.

  Від імені депутатського корпусу селищної ради, всієї громади, медиків Коропщини привітав селищний голова Віктор Журавель. У вітальному слові він згадав про те, що Верховна Рада вчора виділила кошти із так званого «фонду боротьби з коронавірусом» на дороги, закупівлю медичного обладнання для лікарень, але опорних. А тому зараз важливо і громаді, і району спільно, із підтримкою народного депутата Максима Зуєва об’єднати зусилля для того, щоб розвивалися не тільки опорні, а і лікарні, як наша.

  Жодне професійне свято не обходиться без нагород, і цей день винятком не став, а видався багатим на грамоти і подяки, квіти й оплески.

  Кожна людина мріє про щось своє. Шановні медичні працівники, щиро бажаємо вам, щоб ваші мрії ставали дійсністю. Хай у ваших душах живе любов і радість, хай людська повага і визнання, успіх і добро будуть завжди з вами. Зі святом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь