A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Консультування  клієнтів пробації з правових питань

Дата: 15.05.2020 15:27
Кількість переглядів: 974

   Фото без описуЗаконом України «Про безоплатну правову допомогу» визначено поняття правової допомоги, як надання правових послуг, спрямованих на забезпечення реалізації прав і свобод людини і громадянина, захисту цих прав і свобод, їх відновлення в разі порушення. Згідно зі статтею 59 Конституції України, кожен має право на правову допомогу. У випадках, передбачених законом, ця допомога надається безоплатно.

  Незважаючи на карантин, який панує в державі з 18 березня 2020 року, підоблікові Коропського РС філії ДУ «Центр пробації» у Чернігівській області потребують юридичних консультацій та правової допомоги. Тому на виконання Меморандуму про співпрацю між Адміністрацією Державної кримінально-виконавчої служби України, Державною установою «Центр пробації» та Координаційним центром з надання правової допомоги від 17.09.2018 №4-А, протягом квітня-травня 2020 року відбулися консультування суб’єктів пробації, які провела начальник  Коропського бюро правової допомоги Дарина Мальцева. Відповідно до плану роботи начальник бюро правової допомоги  протягом декількох днів консультувала  клієнтів пробації з правових питань.

 

 

Фото без опису

  Сьогодні в Україні функціонує одна з найбільш розгалужених систем безоплатної правової допомоги, яка забезпечує надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги. Будь-яка особа може звернутися за правовою консультацією та роз’ясненнями щодо того, як краще вирішити свою проблему у правовий спосіб. В результаті цих консультацій засуджені безперечно набагато більше дізнаються про свої права, бо основна проблема багатьох наших людей − це правова необізнаність.

   Кожна ситуація, кожна проблема – це доля живої людини, яка опинилася в складних життєвих обставинах та безпорадна в правовому просторі. А особи, які опинилися у конфлікті з законом, особливо потребують такої допомоги. Вона може стати рятівною соломинкою, можливо, й останньою для кожного з них.

Коропський районний сектор
філії Державної установи «Центр пробації»
в Чернігівській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь