A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Про режим роботи, закінчення навчального року і благоустрій – на нараді

Дата: 12.05.2020 13:20
Кількість переглядів: 968

    Фото без описуРобочу нараду із заступниками, керівниками підрозділів, комунальних підприємств та установ селищної ради провів сьогодні Коропський селищний голова Віктор Журавель.

  Відучора в Україні  послабили карантин, проте він ще триває до 22 травня. Колектив селищної ради працюватиме повний робочий день, але поки що без прийому відвідувачів.

  Про роботу музеїв буде видане окреме розпорядження голови.

  Звертаючись до колективу, Віктор Журавель закликав усіх і далі дотримуватись безпекових заходів. Хоч випадків Covid-19 на Коропщині нема, проте в нашій області, на жаль, є спалахи хвороби. Минулого тижня міська рада у Варві втратила свою працівницю − вона померла від коронавірусу. І це не єдина втрата в області через цей вірус. Тобто, ситуація серйозна.

 

Фото без опису

Фото без опису

  На нараді розглянули чимало робочих питань. Від селищного голови працівники апарату і керівники комунальних підприємств отримали доручення.

Керівник КП «Благоустрій» Сергій Мурашко − завдання відремонтувати решту зупинок у Коропі (дві, що біля лікарні, скоро закінчать ремонтувати).

Стало відомо, що невдовзі на вході у сквер Леоніда Каденюка (із літаком), встановлять нову арку і фасадний паркан, відремонтують постамент літака.

За інформацією керівника КП «Вода» Івана Бориска вже цього тижня по вулиці Київській мають початися роботи із заміни водогону.

  На нараді селищний голова озвучив й інші завдання, запропонував до обговорення  його ідеї використання тилу сцени на Центральній площі, реконструкції чи ремонту фонтану.

  Начальниця відділу культури і туризму Людмила Самойловська отримала завдання  підготувати відеопрезентацію про Короп і громаду для поширення в Інтернеті. Їй і колективу будинку культури селищний голова подякував за підготовку онлайн-проєктів до Дня Чорнобильської трагедії та Дня перемоги над нацизмом. Відеоролики отримали схвальні відгуки глядачів.

  За інформацією начальника відділу освіти громади Олега Курбанова школи приймуть учнів не раніше 1 вересня. Цей навчальний рік діти закінчать дистанційно. А ось про те, коли і як цьогоріч проходитиме ЗНО, йтиметься у окремому розпорядженні профільного міністерства.

Уже невдовзі в закладах освіти громади почнуться щорічні ремонти.  

  Відділ-служба у справах дітей громади, яку очолює Наталія Величко, зараз контролює умови проживання дітей, які на час карантину повернулися додому із інтернатних заходів. На нараді вона розповіла про результати перевірок.

  На 22 травня в селищній раді запланували проведення сесії за участю самих лише депутатів. Кількома днями раніше відбудеться засідання виконавчого комітету.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь