A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Про завершення опалювального періоду 2019-2020 років в закладах освіти, культури та спорту

Дата: 27.03.2020 15:39
Кількість переглядів: 429

   Сьогодні, 27 березня, Коропський селищний голова Віктор Журавель підписав розпорядження про  завершення опалювального періоду 2019-2020 років в закладах освіти, культури та спорту  на території Коропської селищної ради.

   Враховуючи розпорядження селищного голови від 11.03.2020 №51 «Про введення обмежувальних протиепідемічних заходів щодо запобігання розповсюдженню нової коронавірусної інфекції (COVID-19)», від 17.03.2020 №57 «Про додаткові заходи щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції (COVID-19) на території Коропської селищної ради», враховуючи пропозиції засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради від 26.03.2020 року, протокол №3, керуючись пунктом 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

      1.Припинити о 23 годині 59 хвилин 27 березня 2020 року опалення для закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти, культури та спорту, розташованих на території Коропської селищної ради.

   2. Відділу освіти селищної ради (Курбанов О.М.), відділу культури і туризму селищної ради (Самойловська Л.В.), комунальному закладу «Культурно-спортивний комплекс «Аполлон» селищної ради (Білан О.І.) забезпечити організацію відповідними службами комплексу робіт з підготовки інженерних споруд, мереж, комунікацій закладів до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років.

   3. Сектору інформаційної діяльності, програмного забезпечення та комунікацій з громадськістю селищної ради (Шкляр О.Є.) опублікувати розпорядження на офіційному сайті селищної ради.

   4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Шкурка Ю.І.

 

Селищний голова                                                                В.І.Журавель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь