A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Як забезпечити функціонування Коропської лікарні в умовах реформи вирішували на нараді

Дата: 05.03.2020 17:24
Кількість переглядів: 452

   Фото без описуНараду з питань функціонування Коропської центральної районної лікарні в умовах проведення реформи медицини вторинної ланки сьогодні провів голова райдержадміністрації Василь Жук.

У заході взяли участь заступники голови РДА Віктор Кузуб та Валентина Саволєй, голова районної ради Михайло Мазуренко, Коропський селищний голова Віктор Журавель, керівник апарату райдержадміністрації Світлана Яцина, керівники фінансових відділів РДА та Коропської громади Тетяна Волк та Наталія Басанець, головний лікар Коропської ЦРЛ Стефанія Миронова.

   Головна лікарка озвучила основні проблеми, які можуть становити перепону для укладення договорів з Національною службою здоров’я України. А це наявність певної кількості кваліфікованих лікарів згідно умов НСЗУ, забезпечення технічним обладнанням. Зокрема, лікарня потребує придбання нового флюорографа. Є заборгованість по заробітній платі медичним працівникам.

  Голова райдержадміністрації проаналізував аспекти попередньо накопичених проблем по лікарні та можливості їхнього вирішення. Звертаючись до представників селищної ради, Василь Жук наголосив: «Не дивлячись на те, що у нас різні бюджети, моральну відповідальність перед людьми за медицину ми несемо спільну, тож давайте разом шукати кошти на її фінансування».

  На завершення наради було вирішено, що районна державна адміністрація за підсумками І кварталу направить суму коштів від перевищення власних доходів на фінансові потреби КНП «Коропська ЦРЛ». Керівнику громади Віктору Журавлю рекомендовано за результатами фінансової діяльності Коропської ОТГ теж спрямувати їх на вказані цілі. Щодо надання допомоги з вирішення окремих питань, які виникли в процесі реформування медичної галузі, вирішено звернутися до народного депутата України Максима Зуєва.

За інформацією райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь