Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Коропський район із новим очільником

Дата: 03.03.2020 15:39
Кількість переглядів: 437

   Фото без описуГоловою районної державної адміністрації став Василь Миколайович Жук.  Розпорядження про його призначення днями підписав Президент України Володимир Зеленський. Нового очільника району вчора, 2 березня, привітав і особисто представив активу Коропщини голова обласної державної адміністрації Андрій Прокопенко.

 

 

 

 

Фото без опису

Довідково: у минулому Василь Миколайович працював учителем у Коропській школі, на різних посадах у відділі організаційно-кадрової роботи апарату РДА, очолював районне радіомовлення, був помічником-консультантом народного депутата Максима Зуєва.

   У своєму виступі Андрій Леонідович зазначив, що і перед новопризначеним головою РДА, і перед його командою стоїть значна кількість завдань, які необхідно виконувати для того, щоб покращити життя людей Коропського району. Одне із основних – створення нових робочих місць, а також покращення умов для розвитку бізнесу, вирішення цілого переліку проблемних питань. Очільник області наголосив на важливості створення й розвитку належної інфраструктури через  використання всіх можливостей, приміром, коштів ДФРР. Уваги потребує медична реформа, детінізації різних сфер життєдіяльності.

  - Сподіваюся, що за нашої спільної роботи ми зможемо виконати ті завдання, які від нас чекають наші люди, які живуть у Коропському районі, - сказав Андрій Прокопенко і зазначив, що новий очільник району може розраховувати на його підтримку.

Фото без опису

Фото без опису

  Василь Жук подякував за високу довіру і зі свого боку зазначив, що докладе всіх зусиль, щоб виконати завдання, поставлені керівництвом держави й області, виправдати довіру й очікування людей.  Також очільник виконавчої гілки влади району наголосив на основних пріоритетах своєї роботи: забезпечення якісного завершення адміністративно-територіальної реформи, вирішення проблем медицини, безпосередня робота із людьми.

Фото без опису

Фото без опису

  Із вітаннями й побажаннями на адресу новопризначеного керівника райдержадміністрації виступили голова райради Михайло Мазуренко і Коропський селищний голова Віктор Журавель.

 

Фото без опису

Фото без опису

  Користуючись зустріччю із очільником області, вони також наголосили на найгостріших проблемах Коропського краю, які потребують вирішення.

  Віктор Журавель висловив стурбованість через недостатню суму додаткової дотації для громади і району, брак у бюджеті громади коштів для повного утримання школи мистецтв, наголосив на потребі однієї із найпроблемніших доріг громади – шляху до Нехаївки, попросив допомогу в завершенні будівництва амбулаторії в Нехаївці.

  Зі зверненнями чи пропозиціями до Андрія Прокопенка виступили депутат обласної ради Володимир Селянський, депутат Коропської селищної ради Михайло Гейко, заступник голови райради Олександр Романченко, головний лікар ЦРЛ Стефанія Миронова, керівник «Агролісгоспу» Віктор Мальцев, голова ветеранської організації Микола Заболотний, підприємці. Піднімали тему функціонування райлікарні, потреби ремонту доріг від Понорниці до Авдіївки, від Коропа до Лукнова, відновлення роботи залізниці. Голова Понорницької ОТГ Петро Василець піднімав питання досі відсутнього переходу очолюваної ним молодої громади на прямі міжбюджетні відносини.

  Усі проблемні питання, а їх озвучили півтора десятка, очільник області занотував і взяв на замітку для подальшого вивчення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь