Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Уряд і усі відповідальні служби скоординовано працюють для забезпечення недопущення розповсюдження коронавірусу в Україні

Дата: 25.02.2020 09:16
Кількість переглядів: 363

   Фото без опису Уряд і усі відповідальні служби максимально мобілізовані та скоординовано працюють, щоби забезпечити недопущення розповсюдження коронавірусу в Україні. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

   «В Україні працює національний оперативний штаб, який двічі на день збирає дані про захворювання людей. Також щодня ми контактуємо з ВООЗ для отримання інформації з досвіду інших країн стосовно розвитку вірусу, інкубаційного періоду тощо. Наші фахівці разом із міжнародними колегами спостерігають за розвитком ситуації для оперативного реагування», – сказав Глава Уряду.

  Олексій Гончарук наголосив, що в аеропортах встановлено додаткову процедуру контролю рейсів з країн з ризиком поширення коронавірусу. «Кожна людина, яка із зони ризику коронавірусу прибуває в Україну, проходить в українських аеропортах огляд медиків», – зазначив Прем'єр-міністр.

  За його словами, у кожній області є підготовлені бригади лікарів-інфекціоністів, які готові надати необхідну медичну допомогу у разі виявлення симптомів хвороби, та визначені лікарні, які готові прийняти людей.

   Стосовно перебування громадян в обсервації, які евакуйовані з Китаю, Олексій Гончарук наголосив, що усі вони почуваються добре. Про стан їхнього здоров’я Главі Уряду доповідають двічі на день.

  У Нових Санжарах організовано всі необхідні умови для комфортного перебування людей: тепло, харчування, санітарно-гігієнічні засоби. Зараз деякі мобільні оператори встановили вишки для забезпечення кращого комунікаційного зв’язку зі своїми рідними.

  «Люди там також у повній безпеці. Причин для паніки немає», – наголосив Олексій Гончарук.

За матеріалами пресслужби Кабінету Міністрів України


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь