Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

20.02.2020 – магія чисел поєднала долі закоханих на Чернігівщині

Дата: 21.02.2020 10:19
Кількість переглядів: 613

   Фото без описуВесілля, один з найважливіших днів у житті, молодята планують заздалегідь, тому у наречених є достатньо часу для вибору ідеальної дати одруження. Дехто при цьому керуються сімейними традиціями, порою року чи наявністю банкетного залу, а хтось обирає знакові, магічні дати.

   Саме такою особливою датою стало 20.02.2020. Усі двійки, що зустрічаються в цій даті, створюють у своїй сумі 8, яка є символом безмежної та нескінченної любові.

  «Кожна пара хоче, щоб у день їхнього весілля все було особливим – навіть, числа в календарі. Лютий 2020 року – унікальний місяць, багатий на магічні та знакові дати. До речі, у дзеркальну дату 02.02.2020 на Чернігівщині поєднати свої долі вирішили 11 пар, у День всіх закоханих 14.02.2020 одружилася 41 пара, а ось утворити родину у винятковий день 20.02.2020 зголосилися 34 пари закоханих», – розповіла Ірина Свистун, керівник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшла юстиція Чернігівської області.

   Очільниця додала, що найбільша кількість шлюбів 20 лютого в регіоні була зареєстрована у Чернігові, Бахмачі та Ніжині.

   Нагадаємо, що завдяки сучасному підходу до реєстрації актів цивільного стану Міністерство юстиції створює всі необхідні умови для швидкого та зручного доступу до послуг. Веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» https://dracs.minjust.gov.ua/ дозволяє громадянам у будь-який зручний час записатися на прийом до фахівців, подати заяву на одруження, обрати день весілля та здійснити інші дії у даній сфері.

  Сектор комунікації з громадськістю Північно-Східного міжрегіонального управління
Міністерства юстиції (м. Суми)



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь