A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Додаткові камери відеоспостереження планують встановити в Коропі

Дата: 24.01.2020 16:06
Кількість переглядів: 874

   Фото без описуПерше в цьому році засідання виконавчого комітету пройшло сьогодні, 24 січня, в Коропській селищній раді. Члени виконкому розглянули на ньому 17 питань із різних сфер життя громади.

  Роботу розпочали із затвердження звіту про виконання селищної цільової Програми «Громадське бюджетування»(бюджет участі) в Коропській об’єднаній територіальній громаді на 2019-2022 роки. Така програма у громаді торік діяла вперше. Вона мала фінансування у 100 тисяч гривень. Будь-хто із жителів ОТГ, кому виповнилося 14, міг подати проєкт для втілення за кошти місцевого бюджету. За подані проєкти голосували жителі громади. Перше місце зайняв проєкт розвитку «зеленого туризму» в Будищі із назвою «Хочеш бути щасливим − повернись до початку». Він отримав найбільшу суму – 45 тисяч гривень. За 30 тисяч гривень уже придбали будинок для облаштування еко-готелю. Решту коштів витратять на його косметичний ремонт. Другий проєкт із назвою «Збережемо минуле заради майбутнього» стосувався Коропського музею. Вся сума, а це 30 тисяч гривень, уже освоєна – за них придбали нові вітрини. А ось третій проєкт (фінансування 25 тисяч гривень) покаже себе навесні. Це велосипедна парковка, яка вже виготовлена, але зберігається у приміщенні. По теплу її пофарбують і встановлять біля школи.

   Громадський бюджет із фінансуванням у 100 тисяч гривень діятиме і в цьому році.

   Наступне питання стосувалося підвищення безпеки жителів Коропа. У селищі планують встановити дві додаткові камери відеоспостереження. Ще для однієї хочуть провести пуско-налагоджувальні роботи (закупити і прокласти оптичне волокно). Щоб це виконати, розробили спеціальну програму з надання фінансової підтримки комунальному підприємству «Благоустрій» із фінансуванням у 90 тисяч на 2020-й рік. Програму виконком підтримав, за тиждень її розгляне сесія.

   На засіданні затвердили новий тариф на вивезення твердих побутових відходів для населення безконтейнерним способом – 26 гривень 68 копійок із домогосподарства.

   За торішньою аналогією виконком призначив уповноважених осіб по оформленню державних соціальних допомог, субсидій, інших видів допомог у селах громади і в Коропі. Також члени виконкому розглянули звіт про роботу зі зверненнями й заявами, які надійшли до селищної ради торік; затвердили інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг соціального характеру і послуг, які надає відділ державної реєстрації та юридичного забезпечення.

   На засіданні затвердили ліміти споживання енергоносіїв для бюджетних установ селищної ради на поточний рік, надали дозвіл на проведення  газифікації житлового будинку в Коропі, виділили нежитлову будівлю в окрему облікову одиницю, перереєстрували громадян, які стоять на квартирному обліку, розглянули заяви громадян. Також погодили штатні розписи комунальних підприємств «Благоустрій Сервіс» і «Благоустрій», внесли зміни до програми розроблення генерального плану Риботина.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь