A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Тепло пригорнула столиця велику Чернігівську родину

Дата: 14.01.2020 13:26
Кількість переглядів: 703

   Фото без описуТрадиційна зустріч Чернігівського земляцтва в місті Києві відбулась у столичному Міжнародному виставковому центрі в суботу, 11 січня. Уже 24-й рік зібралися разом вихідці із нашого прекрасного краю, і запросили на гостини земляків. Традиційно взяла участь  у святкуванні численна  делегація Коропщини.

   Її склали в.о. голови райдержадміністрації Віктор Кузуб, який рік очолює Коропське відділення земляцтва, голова райради Михайло Мазуренко, Коропський селищний голова Віктор Журавель, старости, сільські голови, депутати обласної ради Микола Мисник і Володимир Селянський та інші жителі краю.

  У фоє закладу гостей величного виставкового центру чекали різні культурно-мистецькі експозиції, що презентують таланти і багатство Чернігівщини. Чи не найбільше людей зібрала виставка про жителів Чернігівщини, які полягли в зоні АТО за свободу країни. Наша делегація завмирала біля особливих «скриньок», які бережуть пам’ять про героїчних хлопців із Коропщини.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Із хвилин мовчання в пам’ять про всіх полеглих за Україну розпочався святковий концерт. Продовжили його виступи академічного народного хору Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, солісти колективу концертних виконавців, театр танцю «Екватор», Академічний народний хор. Все було особливо яскраво й велично.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  На сцені за доброю традицією очільники обласної державної адміністрації, обласної ради і ради Товариства «Чернігівське  земляцтво» підписали Меморандум про співпрацю на 2020 рік.

  Родинна зустріч продовжилася у традиційних куренях, де можна було побачити земляків та тепло поспілкуватися з ними. Це Володимир Богун із Покошичів, Ольга Алєксєєва, коріння якої з Атюші, а також вихідці із цього села Володимир Буглак і Анатолій Карацюба, Сергій Ковтун із Мезина, Геннадій Кубишкін, Любов Брикова із Коропа, Микола Пушанко із Верби, Анатолій Довгий із Шабалинова, Микола Вареник із Рождественського, Володимир Кнорозок, батько якого із Городища, Катерина Лахомова із Краснопілля та всі інші вихідці із Коропщини, які шанують малу батьківщину, поважають земляків і завжди раді бачити їх на гостинах  

   Наступного року членів земляцтва чекає ювілейне, 25-річне зібрання.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь