A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

В Університеті третього віку пройшов костюмований бал

Дата: 26.12.2019 14:14
Кількість переглядів: 1256

   Фото без описуРозмаїттям масок, костюмів, віршів, конкурсів, подарунків і хороводів закінчили перший навчальний семестр студенти Університету третього віку, що діє при територіальному центрі соціального обслуговування Коропської селищної ради.

   Новорічний костюмований бал – це найцікавіше і найвеселіше свято.  Ще більш урочистим воно стає для наших студентів, бо вже два тижні поспіль вони разом вигадують та створюють собі костюми, виготовляють різноманітні новорічні прикраси, самотужки вбирають залу, де проходитимуть новорічні урочистості, вчать тематичні вірші, і кожен сподівається отримати найкращий приз.

  Підготовка була тривалою, а свято пролетіло як одна мить, хоч і затягнулося аж на три години. Неможливо вгадати справжнього обличчя студентів, які майстерно замаскувалися в своїх костюмах під Діда Мороза, Снігуроньку, циганський табір, що ніби вихор кружляв навколо ялинки на чолі з поважним бароном, діток з садочка, пристрасну Кармен, золоту осінь, пана Попандопала, шахову королеву, принцесу та багатьох інших персонажів.

  Новорічні привітання висловив директор територіального центру Олександр Лаврик. Він висловив захоплення цими активними, життєрадісними, веселими людьми, побажав їм наснаги та творчих успіхів.

Фото без опису

  Заступник директора Алла Баранець звернулася до присутніх з теплим привітанням, яке зігріло кожне присутнє в залі серце та вручила призи й подарунки.

  На заході було незалежне журі. Нелегке їм випало завдання − обирати переможців у багатьох номінаціях: три кращі костюми, найкращий художній номер, найактивніші учасники, переможці у конкурсах. Суддівство було справедливим та щедрим, і подарунків не шкодувало.

   Завершили свято танцями під ялинкою та солодким чаюванням. Щоб підтримати веселий настрій, згадали та заспівали новорічних пісень, які  міцно закарбувалися в пам’яті кожного, і наспівуються не одне десятиліття.

  Свято створює не погода, а люди. Їхній настрій, їхня активна життєва позиція, їхні щирі душі і серця. Сьогодні ми в цьому ще раз переконалися. Головне – погода в домі! А в нашому домі веселе зимове свято. З прийдешнім Новим роком!

За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь