A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Пожежна безпека на контролі влади

Дата: 18.12.2019 11:24
Кількість переглядів: 417

   Фото без описуУ зв’язку з трагічними подіями в Одесі та з метою підвищення пожежної та технічної безпеки 17 грудня у в.о. голови райдержадміністрації Віктора Кузуба відбулася робоча зустріч з начальником Коропського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області Сергієм Плитником за участі керівників медичних установ, відділів освіти РДА та Коропської ОТГ, головного спеціаліста по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації.

  Сергій Плитник ознайомив присутніх з результатами проведених перевірок щодо забезпечення стану пожежної безпеки у закладах, де найбільше збирається людей, і повідомив, що результати - далеко не найкращі, оскільки було виявлено ряд порушень пожежної безпеки. Одна з найбільш розповсюджених – відсутність пожежної сигналізації та систем оповіщень, незабезпеченість вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій, використання застарілих вогнегасників.

  Учасники зустрічі обговорили питання підвищення пожежної безпеки в закладах бюджетної сфери. Зокрема, начальник служби ДСНС запропонував провести реальні відпрацювання з евакуації дітей на базі Коропської школи із залученням особового складу пожежно-рятувальної частини на випадок виникнення надзвичайних ситуацій. Цю пропозицію присутні сприйняли позитивно.

  В ході обговорення інших гострих питань, начальниця сектору освіти райдержадміністрації Ольга Чернявська зауважила, що підвищення пожежної безпеки залежить не тільки від «голого» бажання, але й від фінансового забезпечення відповідних заходів. Адже на встановлення сигналізації та системи оповіщення, проведення вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій потрібні великі кошти, які у районному бюджеті не закладені.

   За підсумками зустрічі було вирішено провести додаткові навчання з пожежної безпеки опалювачів, а також підготувати лист до обласної державної адміністрації з проханням фінансової допомоги для підвищення пожежної безпеки у бюджетних закладах та установах району.

Фото без опису

Фото без опису

Райдержадміністрація


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь