Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Вітання Людям із великої літери – нашим волонтерам

Дата: 05.12.2019 15:18
Кількість переглядів: 1168

   Фото без описуСьогодні, 5 грудня, світ відзначає День волонтера – свято добровольців, які вільний час, частинку серця і душі присвячують служінню суспільству. За це  вони не очікують винагороди, але щире «дякую» чують постійно, а в такий день − особливо.  Щирих, відданих, багатих душею волонтерів сьогодні відзначили в Коропі.

   У гості до районного підрозділу Товариства Червоного Хреста завітали начальниця відділу соціального захисту населення Коропської селищної ради Лариса Ларченко і заступниця директора територіального центру соціального обслуговування селищної ради Алла Баранець.

  − У день, коли в усьому світі вшановують волонтерів, ми не могли не привітати людей із великим серцем, які не можуть оминути чуже горе, які допомагають не лише матеріально, але і морально, − зазначила Лариса Іванівна.

  Вона із приємністю виконала доручення Коропського селищного голови Віктора Журавля і вручила подяки Олені Прокопенко та Ользі Матвієнко   за активну громадську позицію, особистий внесок у розвиток волонтерського руху та із нагоди Дня волонтера.

Фото без опису

   Такі  подяки з нагоди свята за активну участь в розвитку сімейної політики та підтримки сімей в складних життєвих обставинах, а також розвитку волонтерського руху оголошені Оксані Беспалій і Тетяні  Кузьменко.

   Лариса Ларченко подякувала волонтерам за те, що вони є, що працюють для людей громади, віддають тепло душі іншим, нерідко залишаючи родинні й особисті справи на потім.

   До побажань волонтерам натхнення, терпіння, здоров'я, розуміння в родинах долучилася й очільниця районного підрозділу Товариства Червоного Хреста Таїсія Онопка.

   Трохи згодом подяку вручили також і служителю церкви Миколі Корякову, який відомий своїми добрими діяннями.

Фото без опису

    Із Днем волонтера вітаємо всіх людей, котрі йдуть своєю стежинкою добра і дарують добро іншим щиро й безкорисно. Чи не у кожного серед знайомих є такі. Кажуть, що українське волонтерство − це унікальне явище. Бо філософією життя нашого народу є кордоцентризм − ми мислимо серцем!

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь