A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Працювали члени виконкому

Дата: 27.11.2019 15:41
Кількість переглядів: 1092

   Злагоджено й плідно сьогодні, 27 листопада, пройшло засідання виконавчого комітету Коропської селищної ради. Провів його заступник селищного голови Василь Кравченко. Члени виконкому опрацювали 23 питання стосовно фінансів, соціального захисту, управління майном, благоустрою і звернень громадян.

   Розпочали із погодження змін до Програми по соціальному захисту та підтримки громадян Коропської селищної ради на 2019 рік, які представила на заході начальниця відділу соціального захисту населення Лариса Ларченко. У частину, де йдеться про фінансування Програми, прописали 8 тисяч гривень, які надійшли з обласного бюджету від депутатів Миколи Бутенка і Володимира Селянського для надання адресної матеріальної допомоги жителям громади.

 

 

 

  Питання фінансової сфери представила на виконкомі начальниця фінансового відділу Наталія Басанець. На засіданні схвалити її звіт про виконання селищного бюджету за 3 квартали року по доходах у сумі 87 мільйонів 541 тисячу 900 гривень (зокрема доходи загального фонду – 83 мільйони 787 тисяч 300 гривень, спеціального фонду – 3 мільйони 754 тисячі 600 гривень), по видатках у сумі 82 мільйони 99 тисяч 500 гривень (з них видатки загального фонду – 74 мільйони 184 тисячі 100 гривень, спеціального фонду – 7 мільйонів 915 тисяч 400 гривень), по кредитуванню загального фонду селищного бюджету  в сумі 90 тисяч гривень.

   Також члени виконавчого комітету внесли зміни до показників селищного бюджету на 2019 рік і взяли до відома інформацію фінансового відділу про те, що протягом трьох кварталів року  кошти резервного фонду не витрачалися.

  На засіданні підтримали рішення про визнання безхазяйними двох нежитлових будівель у Рождественському, надали дозвіл на газифікацію житлового будинку, розглянули кілька питань про передачу майна в оренду.

   Розглянувши акти обстеження зелених насаджень, що підлягають знесенню в населених пунктах, члени виконавчого комітету надали дозвіл на знесення семи аварійних дерев у Коропі, а також двох у Шабалинові й двох у Вишеньках.

   Двох громадян громади зняли із квартирної черги за їхніми заявами.

 Окрім цього розглянули заяву директора Червоненського психоневрологічного інтернату щодо призначення опікуна над підопічними.

   Згідно з клопотанням Атюшівського старостинського округу на виконкомі виключили три об’єкти погосподарського  обліку в селі Кучі.

   Сьогодні члени виконавчого комітету розглянули звіт за результатами громадського обговорення питання присвоєння імені Леоніда Каденюка скверу біля музейного експоната «Літак» у Коропі й погодили присвоєння  йому назви. Тепер цю пропозицію винесуть на розгляд депутатів селищної ради, яка орієнтовно відбудеться на початку грудня.

     Завершилося засідання розглядом заяв громадян.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь