A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

«Первоцвіти Коропщини» квітнуть будь-якої пори

Дата: 28.10.2019 14:38
Кількість переглядів: 780

  Творчість, навіяна чарівною осінню, окреслення планів, юні співочі гості й представлення нового члена об’єднання – коротко про робоче засідання районного творчого клубу «Первоцвіти Коропщини», яке пройшло вчора в читальній залі районної бібліотеки.

   Об’єднання, яке наступного року досягне свого «повноліття», за цей період встигло згуртувати багатьох творчих людей краю: поетів і прозаїків, журналістів, краєзнавців, художників, фотографів, композиторів… Всіх багато – понад 40. Потужна творча спілка цікавить і вабить до себе нових і нових талановитих людей. Лави «Первоцвітів» постійно поповнюються.

   Ось і сьогодні відбулося своєрідне посвячення нового члена клубу − Сергія Володимировича Лаврентьєва із Городища, якого представила колегам по перу голова РТК Світлана Милько.

 

   Із життєвим шляхом цього чоловіка вже мали змогу ознайомитися читачі газети «Нові горизонти» (матеріал Ірини Боровської).

   Коротко зазначимо, що коріння Сергій Володимирович має сосницьке, хоча народився в далекому тодішньому Ленінграді. Батько його був військовим, його перевели до Києва. Тож в українській столиці оселилася вся сім’я. На Коропщину доля завела його близько 8 років тому, коли придбав у наших краях собі будинок. Життя «в глибинці» чоловікові не чуже − канікули в дитинстві часто проводив у дідуся з бабусею в Сосниці. Сергій Володимирович любить писати, встиг спробувати себе в багатьох темах. Пише прозу, хоча на початку пробував і римувати. Особливо хочеться відзначити його прихильність до культурного життя нашого краю. Різні заходи він оперативно детально висвітлює на своїй сторінці у Фейсбук.

   Окрім Сергія Лаврентьєва вперше побували на засіданні клубу третьокласниці Атюшівської школи імені Станіслава Ковтуна. Чотирьох дівчаток − учасниць гурту «Ласкавець» − познайомила із творчим загалом їхня керівниця Ганна Сушко, Заслужений працівник культури України, член РТК «Первоцвіти Коропщини».

   Учасниці «Ласкавця» виконали кілька пісень на слова Ганни Іванівни.

   Загалом же зустрічі членів клубу завжди проходять на творчій хвилі. З ким першим, як не з колегами по перу, поділитися найсвіжішими доробками?

  Валентина Михайленко змогла неабияк заінтригувати всіх учасників засідання, зачитавши кілька «насичених» уривків із роману, над яким нині завершує працювати.

   Тетяна Кузьменко поділилася своєю осінньою лірикою. Любов Борисенко, яка відома передусім поезією, представила уривок свого оповідання.

   Майстриня гумору Валентина Городня як завжди розсмішила авторським оповіданням.

   Свій новенький осінній вірш зачитала публіці голова клубу Світлана Милько.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь