A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

13 питань різних сфер життя громади опрацювали сьогодні члени виконавчого комітету

Дата: 23.10.2019 14:05
Кількість переглядів: 1245

   Фото без описуНа засіданні розглянули заяви громадян, внесли зміни до чинних програм, а також погодили нову програму, яка розроблена для запобігання бездомного утримування та розмноження бродячих тварин на території Коропської селищної ради. Засідання провів селищний голова Віктор Журавель.

   Розпочали Програмою відзначення пам’ятних дат, історичних подій, культурних заходів, ювілеїв та вшанування видатних людей  Коропської селищної ради на 2019 рік. Як інформувала на засіданні начальниця відділу культури і туризму Людмила Самойловська, відбулася економія, а саме зменшення фінансування програми із  248 до 218  тисяч. Тож виконком погодив зміни до фінансової частини.

   На засіданні погодили нову селищну цільову Програму запобігання бездомного утримування та розмноження бродячих тварин на території Коропської селищної ради на 2019 рік. Документ представила Валентина Корольова, начальниця відділу економіки, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту, який займався розробленням програми разом із ветеринарами.

   Основні її заходи такі:

  - забезпечення співпраці з правоохоронцями із встановлення власників бродячих тварин та притягнення їх до адміністративної відповідальності;

  - інформування населення про порядок та правила тримання собак, котів і хижих тварин на території Коропської селищної ради задля запобігання випадкам потрапляння цих тварин на вулиці;

  - проведення стерилізації бродячих тварин, вилучення хворих із вулиць, їхнє лікування чи вжиття інших гуманних заходів задля недопущення розповсюдження інфекційних хвороб;

  - забезпечення негайного вилучення з території населених пунктів трупів загиблих тварин та захоронення їх у відведених для цього місцях;

  - забезпечення спільно з лікарнею ветеринарної медицини інформування населення про необхідність реєстрації собак, котів,  проведення їх щорічного щеплення проти сказу та проведення лікувально-профілактичних обробок.

   У п’ятницю цю програму розглянуть депутати селищної ради на своїй сесії.

   На виконкомі погодили ще один документ − Програму  проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів на території Коропської селищної ради у 2020 році, як того вимагає чинне законодавство.

   А ще одну програму − по соціальному захисту та підтримці громадян Коропської селищної ради на 2019 рік – погодили в новій редакції, внісши до неї 10 тисяч гривень, які надійшли з обласного бюджету на виконання повноважень депутата обласної ради Володимира Селянського для надання мешканцям громади адресної матеріальної допомоги.

   Далі під час засідання члени виконавчого комітету розглянули питання управління майном і заяви громадян, зокрема поставили на квартирний облік дитину-сироту й дитину, позбавлену батьківського піклування.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь