A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Найсильніші і найспритніші козаки навчаються в Риботині

Дата: 12.10.2019 21:34
Кількість переглядів: 1267

   Фото без описуПідтвердженням цьому стали результати національно-патріотичного турніру «Козацьке свято», яке провели сьогодні в Коропському культурно-спортивному комплексі «Аполлон» із нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва. Команда Риботинського навчально-виховного комплексу, яку склали старшокласники Ростислав Гурський, Олександр Зима, Микола Мирзак, Роман Смоголь, Ростислав Джуган і Денис Килко, повернулася додому із перемогою, чемпіонським кубком, якісним м’ячем для футзалу і прекрасними враженнями.

   Участь в організації та проведенні сьогоднішнього свята взяли сектор сім’ї, дітей, молоді та спорту селищної ради, відділ культури і туризму селищної ради, відділ освіти, КСК «Аполлон» і Коропський будинок культури.

   Для участі були запрошені команди юнаків із Коропа та сіл громади. Одразу хочеться подякувати тим керівникам навчальних закладів та вчителям шкіл, які відгукнулися й делегували до Коропа своїх юних козаків.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

  Організатори підготували для них ряд випробувань на вправність, силу і витривалість. Хлопці змагалися у влучності, стріляючи із пневматичної зброї, влучаючи в мішень під час гри у дартс, підтягувалися на перекладині, віджималися в упорі лежачи. Особливо видовищними були естафета і перетягування канату.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Над підрахунком балів кожної команди працювала суддівська бригада. Ми ж також уважно стежили за тим, хто із юнаків сьогодні показав індивідуальні найкращі результати і кого можна назвати справжніми героями дня.

Фото без опису

   Найкращий результат у стрільбі із пневматичної зброї продемонстрував представник команди Лукнова Сергій Кулик.

   Найбільше − аж 73 рази − віджався від підлоги коропчанин Андрій Шутько.

   Чемпіон із підтягування на перекладині став Даниленко Олександр із Лукнова, який підтягнувся 20 разів. До речі, хлопець і у віджиманні від підлоги показав прекрасний результат – 72 рази, тобто, друге місце.

   Найвлучніший у дартсі − Нікіта Полубарінов із Лукнова.

Фото без опису

   Перше місце в естафеті зайняв Риботин. На «золото» наперетягували канат коропчани. Але віддаємо данину юним риботянам, які відчайдушно боролися під емоційні підбадьорювання вчителя Миколи Медведя.

   Під час церемонії нагородження Коропський селищний голова Віктор Журавель подякував усім хлопцям за участь, і зазначив про те, що в такі миті варто дякувати нашим захисникам на сході країни, завдяки яким ми можемо проводити такі заходи, як цей. Його юним героям Віктор Іванович побажав сили, мужності, наснаги, бути готовими стати на захист родини  рідної землі, але мати змогу використовувати ці якості лише в мирі, брати участь лише у спортивних чи інтелектуальних баталіях.

  Віктор Журавель нагородив чемпіонів «Козацьких забав». Красень-кубок, футзальний м’яч і грамоту отримали чемпіони із Риботина. Кубком за друге місце і волейбольним м’ячем нагородили «срібних» призерів – коропчан. Кубок і м’яч отримали й володарі «бронзи» − команда Лукнівської школи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Вітаємо переможців та їхніх вчителів!

 

  Видовищним продовженням свята сили й мужності стала футбольна зустріч Короп-Мена в рамках чемпіонату області, яка розпочалася на стадіоні через деякий час. Господарі поля здобули перемогу з рахунком 3:2. Авторами голів стали Ігор Ступак (2) і Вадим Касьяненко. А також хотілося б відзначити Анатолія Мацака, Максима Чуприну та інших гравців ФК «Короп», які продемонстрували характер та показали яскраву гру.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату
Коропської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь