A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Про те, чим живе громада – на нараді

Дата: 07.10.2019 15:55
Кількість переглядів: 533

  Фото без опису Сьогодні, 7 жовтня, Коропський селищний голова Віктор Журавель провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради та директорами комунальних підприємств. На заході обговорили нагальні питання життя громади, першочергові завдання та плани.

  Орієнтовно на 25 жовтня запланували проведення чергового засідання сесії. Одним із питань, яке хочуть запропонувати депутатам для голосування, буде програма стерилізації тварин.

   Також керівники юридичних підрозділів отримали завдання підготувати програми, які будуть фінансуватися в наступному році, а також перелік об’єктів, що втілюватимуться за кошти «соцеконому».

  Про справи у культурно-спортивному комплексі «Аполлон» розповів його директор. Там завершують встановлення твердопаливного котла, фактично закінчили ремонт санвузлів.

  Загалом про робочі справи на нараді говорили всі керівники. Комунальники отримали доручення щодо благоустрою. Орієнтовно після 20 жовтня в Коропі організують загальноміський суботник.

  За дорученням селищного голови на сайті селищної ради скоро з’явиться невеликий фотопутівник нашими цікавими, визначними і просто мальовничими місцями, щоб відвідувачі інтернет-ресурсу могли легко ознайомитися із громадою. Робота над цим уже розпочалася.

  Також під час наради стало відомо, що наступної суботи, 12 жовтня, у КСК «Аполлон» о 12-00 пройдуть спортивні заходи до Дня Українського козацтва та Дня захисника України. Такий формат заходу обрано через те, що у будинку культури триває ремонт. Детальніше розповімо незабаром у окремому оголошенні.   

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату
Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь