A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Свято людей поважного віку відзначили у Коропі

Дата: 01.10.2019 18:10
Кількість переглядів: 696

   Першого дня жовтня ми відзначаємо Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана. Але так не хочеться використовувати слово «похилий», що не дарує приємних і радісних емоцій. Значно краще підходить слово «поважний», бо воно відображає шану до тих людей, які прожили у праці довгі роки, зростили дітей і внуків, досягли певних висот, здобули життєвий досвід і нині на заслуженому відпочинку. І саме повагою, вдячністю, щирими словами підтримки та шани було сповнене свято, яке пройшло сьогодні в залі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради для наших земляків, у життя яких завітала лагідна багряна осінь.

   «Хай теплою буде осінь життя» − під таким гаслом пройшов цей захід, про що зазначила на початку його ведуча Лідія Школа.   

 

 

  У затишній залі зібралися гості не лише із Коропа, а і з Вишеньок, Риботина, Сохачів, Вільного і навіть Носівки.

  Із вітаннями з нагоди свята завітав до земляків поважного віку селищний голова Віктор Журавель, побажав їм міцного здоров’я, сімейного затишку, рідних людей поряд, Божого благословення, натхнення, і обов’язково наступних таких щирих зустрічей.

  Сучасність сповнена нелегких викликів, зазначив він, але є і чимало приємних моментів та досягнень, які заслуговують уваги: це і будівництво та ремонт доріг, ремонт дитячого садка тощо, навіть те, що у громаді діє потужний терцентр. Тож принагідно Віктор Журавель подякував директору закладу Олександру Лаврику і всьому колективу за створення такого майданчика для зустрічей, для розмаїтого дозвілля, активного життя людей старшого покоління.

  Багато щирих теплих слів приготували для цієї зустрічі й Олександр Григорович, і начальниця відділу соціального захисту населення селищної ради Лариса Ларченко. Лариса Іванівна, розповіла про профільні програми, які сьогодні діють у селищній раді, і про суми коштів, які спрямовуються на допомогу людям. Цим вона підтвердила визначення Коропської громади як соціально орієнтованої, те, яка особлива увага приділяється людям старшого покоління.

   Вітання від районної організації ветеранів війни та праці висловив заступник очільника ветеранської спілки ветеран війни Андрій Лазарович Горовий.

   Це свято збігається ще і з Днем музики, тож музики в душі всім побажала начальниця відділу культури і туризму селищної ради Людмила Самойловська і подарувала публіці кілька пісень.

   Пісні та гумор від жвавих і запальних учасниць гурту «Вишенька» із Вишеньок додали святу яскравого народного колориту.

  А віршик про бабусю у виконанні чотирирічної Софійки Загородньої зачарував  і розчулив усіх глядачів. Ось такою різноплановою була художня програма дійства.

  Прекрасним дарунком для усіх присутніх на святі була поезія Валентини Михайленко – письменниці, журналістки, краєзнавиці, і, до речі, студентки Університету третього віку, що діє при терцентрі.


 

  Із вітаннями й солодким яскравим «фірмовим» тортом завітала привітати людей поважного віку голова районного підрозділу Товариства Червоного Хреста Таїсія Онопка.  

   Завершилося затишне свято спільним обідом і дружнім душевним спілкуванням.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь