A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У День усиновлення – щирі слова й подарунки

Дата: 30.09.2019 18:42
Кількість переглядів: 809

  Фото без описуСьогодні, у день пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові і їхньої матері Софії, які втілюють ідеали мудрості й відкритого серця, в Україні відзначають День усиновлення. Це свято всіх усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів і патронатних вихователів – людей із широкою, самовідданою душею та серцем, любові в якому вдосталь для всіх. Такі люди заслуговують на повагу і визнання. Вітання із нагоди сьогоднішнього свята отримали представниці прийомної сім’ї Жижкунів із Билки та опікуни Сергієнки із Коропа.

  Історія прийомної сім’ї Жижкунів розпочалася 6 років тому, коли Ольга Олександрівна та Іван Олексійович стали прийомними батьками 12-річної Наді. Нині вона здобуває медичну освіту в Глухові. Родина має трьох рідних доньок, уже дорослих. Вони вже мають свої сім’ї та діток, живуть далеко від дому: Марина − в столиці, Світлана − у Глухові, Аня − в Шостці. Сьогодні Ольга Олександрівна разом із наймолодшими, прийомними доньками 11-класницею Ярославою і 9-класницею Аліною, були почесними гостями в селищній раді.

Фото без опису

Фото без опису

   Їх зустріли заступник Коропського селищного голови Василь Кравченко і начальниця відділу-служби у справах дітей Наталія Величко. Гостей теплими словами привітали зі святом, вручили квіти, солодощі й подарунки.

Фото без опису

Фото без опису

   Також цієї святкової днини Наталія Володимирівна та Василь Андрійович відвідали коропську оселю Сергієнків, де панує любов, тепло і злагода.

   Доля склалася так, що майже сім років тому Надія Олександрівна і Сергій  Іванович стали опікунами своїх маленьких трирічних внучок-двійнят – Дар’ї і Діани, нині активних і говірких четвертокласниць. І опікуни, і сестрички теж отримали вітання від представників селищної ради і подаруночки.

Фото без опису

Фото без опису

    Ростити дітей доволі непросто і відповідально, бо те, ким стане дитина в майбутньому житті, залежить багато в чому від виховання й цінностей, закладених у родинах. Це зазначили Василь Кравченко та Наталія Величко, підкреслюючи важливість обов’язків, покладених на батьків, які вирішили взяти дітей під своє крило.

   На адресу «винуватців» сьогоднішнього свята лунали побажання здоров’я, щастя, злагоди, любові, підтримки  й поваги в родинах.

 

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь